Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Patiño amb rostre seriós arribant a la Fundació Querer

María Patiño aprofita la fi de 'Sálvame' per acabar amb Raquel Bollo

María Patiño va explicar-ho tot sobre Raquel Bollo

María Patiño es va acomiadar divendres passat de 'Sálvame', programa en què va començar com a presentadora l'any 2014. Els dies previs al final de l'emissió del magazin alguns col·laboradors deixaven clar què pensaven d'altres companys o excompanys.

Aquest va ser el cas de Patiño, qui revelava el que pensava de Raquel Bollo després de la polèmica generada per la defensa dels seus fills, que recentment deien adeu a 'Supervivientes'.

El conflicte va sorgir amb les crítiques de Belén Esteban al 'Deluxe' davant la postura presa per Raquel Bollo amb la participació dels seus fills al 'reality' de supervivència. «Ella ha ficat m*rda on no n'havia d'haver ficat», deia Belén referint-se a la sevillana.

Captura de 'Fiesta' amb Raquel Bollo veient les imatge de Belén Esteban al 'Deluxe'
Belénva explicar que no li havia agradat com Raquel havia defensat els seus fills a 'Supervivientes'. | Mediaset

Raquel, per la seva banda, es va sentir molesta per les declaracions de Belén i va opinar que li hauria agradat que la seva amiga li ho hagués dit en privat i no en televisió. Després d'aquesta cruïlla d'acusacions, María Patiño va aprofitar una de les seves darreres intervencions a 'Sálvame' per destapar què pensa de debò de l'extertuliana.

María Patiño no va tenir objeccions a dir a Raquel Bollo què en pensava

«Quan Belén parla de Raquel, parla com a defensora i no com a mare», afirmava Patiño. I continuava dirigint-se a Bollo: «Ets una xantatgista emocional, sempre t'emportes tot al teu terreny, intentant dir que ella ho va dir com a mare. Estic farta que t'intentes expressar i utilitzes la gent», va argumentar.

La presentadora de 'Sálvame' donava a entendre que, si Raquel es considerava tan amiga de Belén, no l'hauria d'haver assenyalada com ho va fer. «Això de 'pels meus fills mato'… Ets molt manipuladora. Si realment estimessis Belén Esteban, aquesta llibertat que vas tenir per qüestionar-la quan va ser a 'Gran Hermano'… tu no permets que una amiga ho faci amb tu», va assegurar María.

María Patiño asseguda al centre del plató de ‘Sálvame’
Patiño destapa què pensa sobre l'actitud de Bollo cap a Belén Esteban. | @mariapatino1508, Instagram

Segons Patiño, l'«amistat és llibertat» i Bollo no atorga aquest dret a Belén Esteban. La mare de Manuel i Alma Cortés, en reclamar en públic a la tertuliana que no la defensi quan parlen del seu paper a 'Supervivientes', demostra no valorar la seva amistat.

Així ho explicava Patiño: «L'amistat és dir el que vols, no et fa sentir culpable». I continuava dirigint-se a Belén Esteban: «Quan parles de Raquel Bollo, he vist com has defensat els seus fills, així com a ella constantment. I quan de sobte dones una opinió contrària, treu l'arma de mare».

Patiño, disposada a acabar amb Raquel, la va acusar directament: «Ets molt manipuladora, Raquel». De nou, va tornar al costat de Belén denunciant el que segons ella és injust: «He vist que tu aquí et dessagnes i vas donar la cara. Per una opinió que no hi està d'acord, en lloc d'argumentar, diu que pels seus fills mata. Però aquesta demagògia barata? Prou ja!»

Les paraules de María Patiño van provocar la reacció de Belén Esteban

Belén Esteban, testimoni de les declaracions de María Patiño, va voler justificar com se sentia i el perquè de les seves paraules. «Parlo de com va defensar els seus fills i a mi no em va agradar. La conec i sé en quin pla ho va dir, no pensava dir res, però ja estic una mica cansadeta de tot», va reconèixer Belén.

Captura de 'Supervivientes' amb Raquel Bollo al plató el 8 de juny de 2023
María Patiño acusa la mare de Manuel Cortés i Alma Bollo de manipuladora. | Mediaset

La mare d'Andrea Janeiro es va sincerar i va explicar sentir-se molesta per l'actitud de Bollo: «La que ha donat la cara per Raquel Bollo i s'anomena Belén Esteban». A més, va aprofitar la seva intervenció per fer una de les últimes defenses sobre el programa en què ha col·laborat més d'una dècada. «Ja n'hi ha prou, sembla que aquest programa és el pitjor de tot i s'han omplert moltes neveres: la primera, la meva, i la segona, la seva», va argumentar.