Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño li confessa al seu fill Julio que ha de deixar-ho perquè ja no pot més

La col·laboradora de 'Sálvame' està molt afectada

María Patiño és una de les peces clau de Sálvame, ja que crida l'atenció per la seva professionalitat, els seus contactes i les seves notícies bomba. Però encara més per la seva vida privada, aquella de la qual la periodista sempre n'ha estat molt gelosa. Però avui el seu fill Julio és notícia i tot per l'última confessió que aquesta li ha fet en públic.

María Patiño i el problema que li preocupa

No hi ha cap dia que María Patiño no proclami que se sent molt orgullosa d'haver arribat fins on és ara. María Patiño és una de les poques professionals que, tot just acabar la carrera, es va posar a treballar com a reportera al carrer. La seva finalitat era aconseguir un lloc als millors programes roses.

Imatge de María Patiño i el seu fill Julio passejant pel carrer
Julio, el fill de María Patiño, passejant amb ella pel carrer. | Europa Press
 

Tot i això, María Patiño no assumeix que, avui dia, el que més crida l'atenció a l'opinió pública és la vida privada dels que surten a la televisió. I ella és una de les que crea més intriga entre els teleespectadors.

És per això que els problemes que més preocupen a María Patiño arriben a fer-se virals. Com l'últim pel qual ha travessat la tertuliana. Pel que sembla, la periodista hi ha inclòs el seu fill Julio, i el jove també acapara els titulars.

María Patiño no pot més

Pel seu caràcter, és difícil que Maria Patiño es rendeixi. Tot i això, en les últimes hores, els teleespectadors de Telecinco han estat testimonis de l'última rendició de la tertuliana. Pel que sembla, no pot complir un requisit que li ha imposat el seu programa.

Al seu fill ja li va confessar, unes hores abans de fer-ho públic, que no podia, i ara mitja Espanya ha estat testimoni del pas enrere que ha fet María Patiño. Es tracta del Sálvame Mediafest i la cançó que la col·laboradora havia de «representar». Es tractava de la cançó Mami, de Ptazeta, una que María havia d'interpretar en directe al costat de l'artista.

Tot i això, malgrat haver-ho acceptat al principi, María Patiño ha fet marxa enrere. En directe s'ha rendit i confessat que no era capaç.

«Em van enviar ahir la cançó, és un rap, canta molt lleuger i no en soc capaç. A mi em fa una mica de vergonya pujar a l'escenari amb una artista i no estar a l'altura», assegurava dolguda. María Patiño ha confessat que aquesta interpretació ha arribat a treure-li el son, per la qual cosa ha decidit no fer-ho.

Primer pla de María Patiño.
María Patiño no és capaç de superar el repte que li ha proposat Telecinco. | GTRES
 

«No soc capaç de seguir el ritme. Si faig el ridícul jo sola, no m'importa, però estar al costat d'algú que s'hi dedica…», explicava. I acabava confessant que abandonava. «Que no se senti malament Ptazeta. Em retiro. Sé molt bé el que puc donar de mi», concloïa.

La vida privada de María Patiño

Tot i que intenta protegir el seu fill i el seu marit dels mitjans de comunicació, de vegades és inevitable. És el que li va passar fa uns dies a la col·laboradora quan va ser la protagonista de la portada de la revista Semana per haver fet una escapada a la platja amb Ricardo.

Muntatge de fotos de María Patiño i el seu marit Ricardo Rodríguez.
María Patiño i el seu marit, Ricardo Rodríguez. | CatalunyaDiari
 

En aquestes imatges, la parella va demostrar tenir molta complicitat. Han passat tres anys des que es van donar el 'sí, vull' el 2019 a Sri Lanka. Un lloc on van convertir-se en matrimoni després de més de 19 anys de relació.