Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño, al límit: a punt de patir un desmai en directe

El programa tenia previst una posada en escena amb la col·laboradora, i l'han hagut de suspendre

María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa
María Patiño, al límit: a punt de patir un desmai en directe | Telecinco

María Patiño ha tornat avui al plató de 'Sálvame' després d'uns dies sense aparèixer. La col·laboradora havia d'afrontar un retrobament amb Anabel Pantoja, després de la disputa que es va desencadenar el passat cap de setmana a 'Socialité', on la presentadora li va declarar la guerra a la seva companya, amenaçant-la de presentar un programa especial, on únicament s'encarregaria de treure els draps bruts de la neboda d'Isabel Pantoja.

Pel seu costat, Anabel Pantoja ha considerat que és desmesurada la seva reacció, quan realment és un assumpte que no li toca directament. Ens estem referint al conflicte de les línies de joies que va encarar a Anabel amb Belén Esteban durant uns llargs dies, i que finalment es va acabar resolent en descobrir que es tractava d'un parany que els va posar presumptament un dels directius de l'empresa de joies.

El programa tenia pensada tota una acció per al retrobament entre María i Anabel, i per a això han pujat a Patiño amb Paz Padilla a les altures del plató, perquè veiés des de les altures la situació en la qual es trobaven. El que no esperaven és que la col·laboradora acabaria patint un dels seus episodis més complicats en la pantalla petita.

Mentre Paz Padilla intentava informar els espectadors, a María Patiño li han començat a tremolar les cames i les gotes de suor han començat a caure pel seu front. Ha estat la mateixa col·laboradora qui ha dit que pateix vertígens i ha admès que ho estava passant molt malament.

Paz ha corroborat el que deia la seva companya, afegint que estava regalimant suor i que estava per a ficar-se a la dutxa. Davant això, el programa ha hagut de baixar d'urgència a la tertuliana de les altures perquè tornés a recompondre's.

Patiño ha suplicat si us plau que la baixessin d'allí, i en aquesta sol·licitud no ha trobat el suport de Paz Padilla, que ha insistit que la por no existeix i que solament està en la nostra ment. Aquesta explicació no ha convençut per a res a María, que continuava demanant que la baixessin de les altures.

L'origen del vertigen de María Patiño

La col·laboradora no ha tingut problema a explicar el motiu dels seus vertígens. Segons sembla, aquests van aparèixer durant l'embaràs del seu únic fill, una por que s'ha quedat en ella i que encara avui dia continuen estant molt presents en la seva vida. Tot seguit, Patiño ha volgut fer públic com s'ha forjat aquesta acció, una acció que ella ha volgut evitar per tots els mitjans.