Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Susanna Griso, ja separada, assenyala l'home que li aixeca passions

La presentadora d'Antena 3 sent atracció per un famós molt desitjat

Susanna Griso presentant 'Espjo Público'
Susanna Griso, ja separada, assenyala l'home que li aixeca passions| Antena 3

Des de fa unes setmanes, la presentadora Susanna Griso és notícia. I no ho és per la seva feina sinó perquè, després de 23 anys de matrimoni, s'ha separat del periodista Carles Torras. Inesperada va ser absolutament la notícia d'aquesta ruptura, i de la mateixa se segueix parlant. I és que, per exemple, s'ha revelat que fa poc aquests van procedir a extingir l'empresa que tenien junts.

No obstant això, avui la catalana és actualitat per un altre motiu. La periodista ho és perquè no ha dubtat a revelar de forma pública qui és l'home que aixeca les seves passions. Es tracta d'un rostre molt conegut internacionalment. Ens estem referint a l'actor nord-americà Brad Pitt.

Susanna Griso es desinhibeix

Malgrat el dur que ha estat trencar el seu matrimoni i ser objectiu de les càmeres, sembla que la presentadora de 'Espejo Público' està més serena. És més, fins i tot no dubta a fer broma al seu programa.

Mostra d'això és que aquests dies ha arribat a fer un comentari divertit en parlar de divorcis, en concret, a l'hora d'abordar el tema de la ruptura de Bertín Osborne i Fabiola, de la qual ha arribat a manifestar: «Parlem d'una separació i no és la meva. Que bé!».

Unes paraules que han arrencat les rialles dels seus companys, amb els que després ha mantingut una conversa 'pujadeta' fora de càmeres. De fet, durant una publicitat, han parlat sobre qui es portarien a una illa deserta i què farien amb ell.

Es descobreix la conversa privada

En tornar al directe, Fran Rivera, un dels col·laboradors, no ha pogut evitar revelar al públic el que havia passat durant el descans. Així, ha reconegut que «estàvem parlant de com de maco és Brad Pitt». Davant aquesta afirmació, Susanna Griso no ha dubtat a manifestar: «Discutíem què faríem amb Brad Pitt en una illa deserta».

I a això, ha afegit: «He de dir que el més fogós ha sigut Fran». Tant és així que ha aclarit que les seves fantasies i les d'altres companyes amb l'actor es quedaven força lluny de les del torero. Unes paraules a les quals el germà de Kiko Rivera ha contestat entre rialles: «Home... Vosaltres em trobeu a l'illa, vaja. Em tireu als taurons».

Susanna Griso confessa la seva passió per Brad Pitt

Després d'aquest intercanvi de comentaris, la presentadora no ha dubtat a reconèixer la fascinació que sent pel citat actor nord-americà, concretament, ha manifestat que li encanta aquest tant pel que fa a la interpretació com des d'un punt físic.

És més, ha afirmat que està fascinada per ell des que el va veure per primera vegada en la pel·lícula 'Thelma&Louise' (1991), un 'film' protagonitzat per Susan Sarandon i Geena Davis en què aquest dona vida a un jove amb el qual la segona té un 'affaire'. Aquest podem dir que va ser el primer paper important de Brad Pitt a Hollywood i el que li va permetre desenvolupar una àmplia carrera des de llavors.

Tal és la fascinació que Susanna Griso sent per aquest actor que ha reconegut que té enveja del seu company de programa, Ángel Antonio Herrera. Per què? Perquè fa anys aquest va tenir l'oportunitat de sortir de copes amb l'intèrpret. El periodista i escriptor s'ha donat per al·ludit i ha explicat que aquesta experiència va ser tota una bogeria.

Sí, perquè, semblaria, van tenir darrere tota la nit a moltes dones que admiraven a Brad o que directament volien lligar amb ell. I és que, sense cap dubte, és des de fa anys uns dels actors més idolatrats. Així, va ser un 'sex symbol' i ho continua sent als seus 57 anys.