Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Maria Patiño amb una imatge de Belén Esteban i la reina Letizia

Maria Patiño destapa l'operació a què s'haurà de sotmetre la reina Letícia

La reina Letícia, obligada a passar per quiròfan pel seu problema al peu, segons ha destapat María Patiño

Belén Esteban s'ha retrobat amb la reina Letícia en un acte on han protagonitzat una nova imatge que ja corre com la pólvora per les xarxes socials. En concret, són uns premis lliurats pel banc Santander.

Així, María Patiño no ha dubtat a preguntar a la seva companya per aquesta trobada a Ni que fuéramos.

Belén ha aprofitat l'ocasió per interessar-se per l'estat de salut de la monarca, ja que Letícia porta temps bregant amb un trencament al dit del peu.

Un accident casolà que ha obligat Letícia a portar calçat còmode a la majoria dels seus actes. És més, la reina, amb total confiança, hauria confessat a Belén Esteban que l'havien d'operar.

Captura de Maria Patiño a 'Ni que fuéramos' al costat de la imatge de Belén Esteban i la reina Letizia
María Patiño destapa el que ha passat a la trobada de Belén Esteban amb Letícia | Canal Quickie, TEN TV

"Li he preguntat com tenia el peu i m'ha dit que l'havien d'operar", ha compartit Belén amb María Patiño i la resta de col·laboradors.

I és que recordem que més enllà d'aquesta lesió al peu, la reina Letícia fa temps que fa front a un neuroma de Morton. Una malaltia molt delicada que li impedeix passar molt de temps de peu o portar un cert tipus de calçat.

Just per això, sempre la veiem amb taló baix i esportives que ajuden a suportar les molèsties des de fa anys. De fet, certs experts ja van advertir que en certs casos el problema només es podria solucionar amb una operació. I sembla que aquest és el cas de Letícia.

La reina Letícia, obligada a passar per quiròfan

"Li he dit: 'anem les dues a les platges'", ha comentat sobre això. Així, Belén ha destacat la proximitat de la monarca, que els ha demanat que la tractin una convidada més i ha xerrat molt animada amb tots els presents.

És més, Esteban ha deixat caure que Letícia tindria sintonitzat el canal TEN a la televisió de Zarzuela.

"No m'ha dit que ens vegi cada tarda, però sé que té TEN". Així, Kiko Hernández també ha recordat l'altra trobada que van protagonitzar i com afectuosos o propers s'havien mostrat tant Letícia com Felip VI.

Captura de la publicació de Belén Esteban amb la reina Letizia
La reina Letícia, molt propera amb Belén Esteban | @belenestebanmenendez

"Jo he de dir que hi haurà gent que estigui en contra de la monarquia, però el que jo he viscut ha estat una cosa meravellosa", ha presumit Belén Esteban.

"La reina ha fet un discurs que m'ha emocionat. Estava allà molt propera amb totes les ONG i amb tots els afectats", valorava el paper que havia tingut la reina Letícia a l'esdeveniment.

A més, segons ha insinuat Belén, sembla que Letícia estaria al corrent de la situació que han afrontat els col·laboradors amb Telecinco i el final de Sálvame.