Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Beatriz Trapote i Jesulín de Ubrique tots dos amb rostre seriós i amb un emoji pensatiu al costat

Beatriz Trapote diu la veritat: així és la seva relació actual amb Jesulín de Ubrique

Beatriz Trapote ha donat suport a Jesulín a la tornada a les arenes, cosa que demostra la bona connexió entre tots dos

Beatriz Trapote ha estat objecte de nombroses especulacions sobre la seva relació amb el seu cunyat, el cèlebre torero Jesulín de Ubrique. Tot i els rumors i les conjectures, el temps ha demostrat que Beatriz i Jesulín mantenen una relació propera i amistosa. Aquesta realitat va ser confirmada per la mateixa Trapote en una exclusiva per al diari E-Notícies, on va compartir detalls sobre el seu vincle amb el famós torero.

Beatriz Trapote es va mostrar oberta i sincera en parlar de la seva relació amb Jesulín. Va reconèixer que, com a totes les famílies, havien tingut diferències, però això no vol dir res. Entre ells hi ha un vincle molt especial que s'estén a María José Campanario, dona del torero.

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote amb el micròfon entrevistant Jesulín d'Ubrique el 17 d'agost de 2023
Beatriz Trapote adora Jesulín de Ubrique | Mediaset

La versió de Beatriz ha cobrat molt de sentit aquest cap de setmana, ja que s'ha demostrat que va anar a veure torejar a Jesulín. Ella li diu Jesús perquè entre ells hi ha molta confiança, per a la periodista el d'Ubrique no és una estrella, és un familiar més.

L'esperat retorn de Jesulín de Ubrique a les arenes va ser un esdeveniment familiar al qual no van faltar Víctor Janeiro, Beatriz Trapote i els seus dos fills grans. La família es va mostrar unida i emocionada, gaudint de cada moment de l'actuació de Jesulín.

Fotomuntatge de Carmen Bazán i Jesulín d'Ubrique
Carmen Bazán ha donat suport al seu famós fill | 4khz, Getty Images Signature, GTRES

Carmen Bazán, mare del torero, també hi va ser present, evidenciant el seu orgull i suport incondicional cap al seu fill. La imatge d'una família unida i feliç va contrastar amb els rumors de discòrdia que havien circulat en el passat.

Beatriz Trapote dona suport a Jesulín de Ubrique

Durant la correguda, Beatriz Trapote va ser vista animant Jesulín des de les grades, sense perdre detall del que passava a l'arena. Els seus fills, acompanyats pel seu pare, Víctor Janeiro, també van mostrar entusiasme i admiració pel seu oncle.

María José Campanario no hi era present, però també es porta molt bé amb Beatriz. Tant és així que quan la periodista es va casar amb Víctor Janeiro, Campanar es va acostar i li va dir: "Ja ets una germana per a mi".

Foto de grup amb Beatriz Trapote, Víctor Janeiro, María José Campanario i Jesulín de Ubrique anys enrere
La família Janeiro està molt unida | Europa Press

Carmen Bazán, acostumada a veure el seu fill en acció, va gaudir de la tarda especial amb un somriure que reflectia la seva satisfacció i felicitat. La presència de Carmen va subratllar encara més la forta connexió familiar que caracteritza els Janeiro-Bazán, que sempre han estat units en els moments clau de les seves vides.

Jesulín de Ubrique, per la seva banda, no va deixar passar l'oportunitat de mostrar el seu afecte a la família durant la seva actuació. En diversos moments, el torero va fer gestos d'afecte cap al seu nebot, cosa que va provocar una ovació del públic i va demostrar la tendresa que sent pels seus éssers estimats. Aquests detalls van afegir un toc emotiu a una tarda ja de per si memorable.