Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de Santi Acosta a la roda de premsa de De Divendres

La cúpula de Mediaset revela per fi si ha acomiadat a Santi Acosta de '¡De Viernes!'

Mediaset per fi revela si seguirà apostant per Santi Acosta una temporada més

La televisió és un món dinàmic on els canvis de programació i els rumors sobre la destinació de programes i presentadors són constants. En aquest context, la situació de Santi Acosta, el presentador del programa de cor ¡De Viernes!, ha estat objecte d'especulació les últimes setmanes. Mediaset ha decidit posar fi als rumors i ha confirmat que Santi Acosta continuarà al capdavant de l'espai una temporada més.

Els directors de Mediaset han comunicat oficialment que segueix apostant pel projecte de Santi una temporada més. ¡De Viernes! no ha aconseguit igualar les xifres d'audiència de l'espai que ocupava la mateixa franja horària l'any passat Viernes Deluxe. Aquest últim, produït per La Fábrica de la Tele, va ser un pilar a la programació de Telecinco des del 2009 fins al 2023.

Captura de Jorge Javier Vázquez al plató de De Divendres amb Santi Acosta i Beatriz Archidona
Santi Acosta no vol competir amb Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Tot i això, la cadena ha decidit donar-li continuïtat a ¡De Viernes!, produït per Mandarina, en el tractament de la crònica social. Tot i no haver aconseguit les xifres del seu predecessor, Mediaset ha valorat positivament l'exercici de Santi Acosta i el seu equip. La cúpula ha destacat la capacitat per atraure un públic fidel i mantenir l'interès en la crònica social.

L'anunci de la renovació arriba en un moment en què Telecinco està redefinint la graella per a la nit dels divendres. La decisió de mantenir ¡De Viernes! reflecteix la confiança de Mediaset en el potencial del programa i en la figura de Santi Acosta.

La cadena ha subratllat que malgrat els desafiaments en termes d'audiència, el programa ha mostrat una evolució positiva.

Santi Acosta segueix a Telecinco

El suport de Mediaset a ¡De Viernes! també s'emmarca en una estratègia més àmplia per diversificar la seva oferta d'entreteniment. Amb la seva renovació, la cadena busca consolidar un espai que pugui competir eficaçment a la franja horària dels divendres a la nit.

Posat de Beatriz Archidona i Santi Acosta durant la presentació de De Divendres a Telecinco
Santi Acosta continua a Telecinco | Mediaset

Santi Acosta, un presentador amb una llarga trajectòria al món de la televisió, ha estat un pilar fonamental en aquesta etapa. La seva experiència i el seu carisma han estat factors clau per mantenir la cohesió del programa i connectar amb l'audiència. La renovació del contracte i la continuïtat del programa reflecteixen el reconeixement de la seva tasca.

La notícia de la renovació de ¡De Viernes! i la continuïtat de Santi Acosta ha estat ben rebuda pels seguidors del programa. Molts fans han expressat la seva satisfacció amb la decisió de Mediaset, destacant la qualitat del contingut i el bon fer d'Acosta com a presentador.