La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

L'entorn de María Patiño, preocupat en veure-la mostrar les seves pors

Jorge Javier Vázquez li va gastar una broma a la seva companya i la reacció de la periodista va alarmar la resta

 

María Patiño és una dona d'empenta. La presentadora ha tret el seu caràcter al plató de 'Sálvame' quan ha hagut de fer-ho, també se l'ha vist emocionar-se amb històries que li toquen la fibra sensible, plorar, riure... És la viva imatge d'una explosió de sentiments segons li vinguin donats.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

La periodista es mostra tal com és i expressa el que sent en cada moment davant la càmera. No obstant això, tot i conèixer-la, els seus companys del magazín s'han preocupat després de l'última reacció de la col·laboradora quan el presentador del format li va fer una broma.

 

Jorge Javier Vázquez va sorprendre María Patiño durant l'emissió de 'Sálvame', el passat 21 de gener, amb una broma d'allò més innocent. L'empresari teatral es va acostar a la seva companya per l'esquena amb sigil per fer-li pessigolles. Així, la presentadora de 'Socialité' va fer un salt de la cadira i de manera descontrolada, o així ho van interpretar els seus companys davant la innocent gràcia de Jorge Javier, Patiño va començar a cridar a cavall entre l'enuig i el plor.

 

«No puc! És que has fet el que has fet i no puc avui! És que no puc! No saps que no puc? No puc! Perquè avui no puc!», va cridar la gallega desesperadament. La resta de col·laboradors allà presents van quedar estupefactes davant la situació incòmoda que s'havia propiciat. Belén Esteban no va poder reprimir-se i va renyar al presentador: «L'has feta bona, Jorge», li va deixar anar la de Paracuellos.

 

Absorts davant la reacció de María, Marta López es va aventurar a preguntar si Patiño s'havia sotmès a una operació i, per aquest motiu, no li hauria fet gens de gràcia la broma de l'escriptor. Efectivament, Gema López va afirmar la hipòtesi de la col·laboradora. Per la seva banda, l'estrella de 'Socialité' va evitar pronunciar-se al respecte.

 

De fet, Jorge Javier, espantat i confús, es va interessar per la seva companya, però Patiño va donar la callada per resposta. «No, no ho diré. A sobre que has fet malament... És que tinc coses, i ja està», va concloure la periodista. Poc després, María Patiño va assegurar que li feia molt mal la zona abdominal, però sense donar més detalls. Finalment, María va abandonar el plató de 'Sálvame' i alguns col·laboradors van afirmar que la col·laboradora «està plena d'hematomes».

 

Gema López, amiga íntima de María, va deixar caure que efectivament podria tractar-se que aquesta s'hauria sotmès a un retoc estètic en aquesta part del cos. «És clar. Li ha tocat i el dolor... Porta una faixa», va aclarir Gema López. Així tot, María Patiño sempre ha explicat a viva veu tots i cada un dels retocs estètics als quals s'ha sotmès sense cap pudor.

 

María Patiño es va sotmetre a altres retocs estètics

En certes ocasions, la periodista ha fet partícips als seus seguidors de les xarxes socials de l'evolució d'alguns dels tractaments que s'ha aplicat per millorar la seva imatge. I no són pocs, ja que, entre l'historial de la periodista, es troba un tractament de Botox aplicat a la zona dels ulls i al front per aconseguir «l'efecte bona cara després de les meves vacances: aquest cop a més de les meves vitamines de sempre, també he completat amb un toc de Botox», tal com va revelar la protagonista.

 

També ha passat per quiròfan dues vegades per obtenir un nas perfecte, una altra que va consistir en un augment de pit, un 'lífting' cervical, i l'última que es coneix fins a la data: unes filtracions d'àcid hialurònic a les mans. «M'has dit que a mesura que vagin passant els dies se'm notaria més, però per a mi ha estat un efecte absolutament instantani. Ara tinc les mans d'una nena», va dir María Patiño orgullosa de la seva última intervenció.

 

Per ara, la periodista manté en secret per què té cicatrius a la zona abdominal i per què té tant dolor quan la toquen. Tot apunta que es podria tractar d'una abdominoplàstia o una liposucció per ressaltar encara més la seva espectacular figura.