Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer

Els metges revelen el resultat de l'operació de Sara Carbonero

La periodista va haver d'ingressar divendres per una recaiguda del seu càncer


La notícia ha sorprès a tots. Aquest mateix dimarts a la nit es donava a conèixer que Sara Carbonero havia hagut de ser ingressada de nou per una recaiguda del càncer d'ovaris que se li va detectar per primera vegada el 2019.

La informació que es coneixia sobre els fets no era molta, únicament que havia hagut de ser intervinguda d'urgència després de detectar-se de nou aquest problema. Així doncs, a primera hora del matí d'aquest dimecres encara no era gaire el que es coneixia sobre el seu estat, però a poc a poc s'ha anat revelant informació.

L'ingrés es va produir divendres, mateix dia en què se li va realitzar una intervenció quirúrgica a la Clínica Universidad de Navarra de Madrid. Des de llavors, la periodista es troba encara ingressada al centre i no se n'ha sabut pràcticament res fins avui, dia en què, a més, la mateixa Sara ha enviat un missatge als seus seguidors.

Aquest dimecres 'Hola' ha tingut accés en exclusiva a una informació que aporta una mica de positivisme a la notícia. Sembla, segons algunes fonts properes, que l'operació que se li va realitzar va ser tot un èxit i tant els metges com tot l'entorn de la presentadora es mostren molt optimistes al respecte.

Es tracta, sens dubte, d'alguna informació tranquil·litzadora, després d'haver rebut la notícia del seu ingrés per sorpresa. Una altra de les coses que també han tranquil·litzat prou ha estat veure Iker Casillas arribant avui mateix a l'hospital, amb cara de tranquil·litat, cosa que pot indicar que la situació va de moment pel bon camí.

Segons s'ha pogut saber, des de divendres el porter no ha deixat la seva dona sola i, quan ell no ha pogut estar-hi, ja que la parella té dos fills petits, han estat la mare de Sara, la seva germana i fins i tot la seva gran amiga, Isabel Jiménez, les que han estat acompanyant la periodista.

Així doncs, de nou Sara Carbonero compta amb l'afecte de tots els seus éssers estimats per tornar a sortir endavant d'aquesta recaiguda del càncer, que semblava que ja havia vençut fa uns anys.

El maig de 2019 es va anunciar que Sara patia aquesta malaltia

La veritat és que, com dèiem, ha estat una notícia que ha agafat gairebé tothom per sorpresa, ja que no fa ni dos anys que Sara va haver de lluitar contra la mateixa malaltia, guanyant finalment la batalla. Com ja se sap, el càncer, però, pot tornar i cal estar sempre molt atent.

És el que sembla que li ha passat a la presentadora, a qui li va canviar la vida per sempre el maig de l'any passat. «Quan encara no ens havíem recuperat d'un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquest cop m'ha tocat a mi, aquesta joiosa paraula de 6 lletres que encara em costa escriure. Fa uns dies, en una revisió, els metges em van veure un tumor maligne d'ovari i ja he estat operada», anunciava llavors.

Recordem que, just uns dies abans, aquell mateix mes, la família passava per un altre gran sotrac, quan Iker Casillas havia de ser també intervingut d'urgència després de patir un infart de miocardi mentre entrenava amb el Porto. Sens dubte, el 2019 va ser per a ells un any per oblidar.

Encara que la veritat és que van sortir endavant de tot això i van tornar a les seves vides més forts del que eren abans, ara els toca tornar a lluitar amb totes les seves forces contra el nou contratemps que els ha posat la vida.