Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

L'error en directe de María Patiño que la deixa fatal: «Fas el ridícul»

La presentadora ha estat molt criticada a les xarxes socials

La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño comet un error en directe i és criticada a les xarxes| Telecinco

Actualment, María Patiño és una de les periodistes més prestigioses a Telecinco, tant que la cúpula de 'Mediaset' l'ha designat com a presentadora de 'Sábado Deluxe' quan Jorge Javier no hi és, fent així que siguin diversos els 'Deluxe' que presenta a l'any.

A més d'això, fa un parell d'anys, li van oferir el projecte de 'Socialité', programa que presenta tots els caps de setmana abans de l'Informatiu del migdia. La presentadora està vivint un moment molt dolç en la seva carrera, però, no obstant això, són molts els que l'estan criticant recentment, ja que el fet d'estar en el focus d'atenció ha provocat que cada paraula de la periodista sigui analitzada amb lupa.

Recentment, Twitter s'ha acarnissat amb ella per un desafortunat comentari que va fer el passat dissabte al 'Deluxe', programa que va conduir ella davant l'absència de Jorge Javier Vázquez. Aquest error es va convertir en el més comentat de la nit i com a conseqüència en els posteriors dies.

No és la primera vegada que María Patiño és criticada a les xarxes socials, ja que habitualment sol cometre errors que l'audiència no perdona. Així doncs, amb el pas dels anys, Twitter s'ha convertit en la pitjor eina per als col·laboradors de televisió, ja que aquí s'acarnissen amb la gran majoria d'ells.

En aquest cas ha sigut el torn de María Patiño. L'error de la periodista va venir arran d'una equivocació, la qual va començar quan la presentadora va fer referència a un episodi bíblic que va denominar com a faula. El programa es trobava parlant sobre Isabel Pantoja i tot l'entramat que envolta a l'herència de Paquirri.

Joaquín Moeckel, advocat de Fran i Cayetano Rivera va introduir un episodi bíblic per fer referència a la història. «A una mare li neix el nen mort i a l'altra viu. Les dues mares asseguren que el nen que té vida és el seu per la qual cosa el rei Salomó decideix tallar-los per la meitat i així dividir-lo. Abans de matar-lo, la mare veritable decideix rendir-se en favor del seu fill i acceptar el seu lliurament», va explicar l'advocat.

Moeckel va reflexionar sobre aquest passatge bíblic i va afegir que «això van fer els nens Ordóñez, quan eren petits. Si per recuperar els vestits de la meva mare, i els meus estocs, he de demanar als meus pares, als meus oncles, a la meva àvia i al meu avi, doncs 'miri vostè, quedeu-vos amb el que vulgui'».

María Patiño fa el ridícul

L'error de María Patiño és que va nomenar aquest episodi bíblic com una faula i, després d'això, les xarxes van linxar a la presentadora. Cal recordar que una faula és una composició literària en la qual els personatges principals solen ser animals o coses inanimades.

L'advocat dels Rivera va narrar un episodi bíblic i no una faula. És per això que els usuaris de Twitter van atacar a María Patiño: «Per ser una faula cal un animal, i aquí l'únic animal que hi ha ets tu», o «fas el ridícul», van escriure diversos usuaris contra María Patiño.

Per si no fos prou, Patiño es va inventar el final de la història que narrava Moeckel. «Parlant de la faula del rei Salomó. És cert que quan acabes renunciant a un fill, perquè no vols que li facin mal, a la fi renúncies al teu fill», va dir la periodista.

L'advocat va voler contestar Patiño després d'aquestes paraules. «María, perdona. El final de la història és que el rei just l'hi lliura a la mare veritable. La renúncia a la mort d'un fill fa que el rei just li lliuri el fill a la mare veritable. La història és molt bonica i acaba així», li va replicar Moeckel.

Això ja va desencadenar tota mena de mofes cap a María Patiño. «Ull, que la Patiño s'ha inventat el seu propi final per a la paràbola del rei Salomó. Que atrevida és la ignorància. Quina il·luminada», va comentar un usuari.