Primer pla de María Patiño

María Patiño, impactada amb la mida del membre del rei Joan Carles: «Tinc calor»

El rei emèrit està molt ben dotat i és molt bo al llit, segons expliquen les seves amants

Aquesta setmana, l'emèrit ha tornat a ser notícia després que l'excomissari Villarejo revelés obertament que la vida sexual del monarca s'havia convertit en «una qüestió d'Estat».

De fet, assegurava que fins i tot se l'havia de sotmetre a un tractament hormonal per a controlar el seu desig sexual.

«Es considerava un tema d'Estat que el rei Joan Carles fos tan ardent, i es van arribar a fabricar hormones femenines inhibidores de testosterona per a abaixar-li la libido».

Pel que sembla, aquesta confidència la va fer Corinna Larsen a Villarrejo, segons consta en unes gravacions. Tot amb la intenció de «treure-li la força» «Li van treure tot. No podia estar amb cap dona ni res», argumentaven al respecte.

Com no podia ser d'una altra manera, a 'Socialité' també han tractat el tema, i la reacció de Maria Patiño ha sigut el que més ha cridat l'atenció.

El fogot de Maria Patiño al parlar del membre del rei Joan Carles

«Els Borbons tenen fama de ser ardents, però mai m'havia imaginat que el fet d'estar calent permanentment fos un problema d'Estat», opinava.

«He de reconèixer que a mi la gent ardent m'agrada. No entenc per què han d'abaixar la libido a ningú. En aquest assumpte, puc dir que soc monàrquica», destacava la presentadora.

I és que Patiño es va quedar al·lucinada quan va haver de parlar sobre la mida del penis del rei emèrit.

El rei Joan Carles a l'enterrament de Placido Arango el 17 de febrer de 2020 a Madrid
La vida sexual del rei Joan Carles segueix generant molta polèmica | GTRES

«Quina calor!», deia avergonyida. «Mai m'hauria imaginat això», comentava al respecte de l'anàlisi que ha fet Marta Cibelina sobre la vida sexual de Joan Carles.

«La vida dels Borbons, dins i fora del llit, és fascinant», reconeixia la periodista. A més, remarcava que l'emèrit «és una bomba al llit. Li agraden les dones de poc pit, primes i, en general, rosses, com Corinna».

I no només això, sinó que «seguia rigorosament les pautes d'alimentació antienvelliment que li recomanaven els metges». Això és el que «li ha permès, malgrat l'edat que té, mantenir-se en forma al llit».

 

«Jo el que sé és que funciona al llit. M'ho va dir un amic seu. Mai ha necessitat viagra. Deu menjar all, sí, no perquè sigui afrodisíac, però vaja... bitxo, potser. Sempre s'ha cuidat i ha portat una vida a cos de rei. És un privilegiat», afegia la periodista.

Unes declaracions que deixen sense paraules. «És que és insuperable. No n'hi ha cap com ell. És un campió», insistia Cibelina al seu assaig.

Pel que es veu, el seu fill, Felip, és tot el contrari, ja que és «educat, galant i molt detallista, supercavallerós amb les dones».

«Aviam, Felip no és com el seu pare, evidentment. És un home sexualment actiu, però no s'assembla al Joan Carles. Són completament diferents, tot i que Felip ha tingut moltes nòvies».

Rei Felip VI
Felip VI seria molt diferent al seu pare en el terreny sentimental | GTRES

Però, com tot home, té les seves necessitats, i Cibelina rememora també una anècdota molt divertida protagonitzada pel marit de la reina Letícia.

«Quan estava embarcat al Juan Sebastián Elcano, fent la volta al món, era l'únic de la tripulació a qui no li donaven preservatius quan arribaven a port», explica.

«Els seus superiors consideraven que, a causa dels actes d'Estat que li programaven als llocs on feien escala, no tindria temps per a intimar amb ningú. I això a ell no li feia gens de gràcia».

Al seu moment, Pilar Eyre va explicar que «el rei només havia d'assenyalar amb el dit les dones que volia. De tota mena: de l'aristocràcia, empresàries, dones joves, grans... El problema era triar, perquè, com deien ells, li oferien totes».

I, pel que fa a aquest tema, María Patiño puntualitzava que «potser el rei sempre ha fet la seva vida com ha volgut. I, com a conseqüència, al final pateix el que sembra».