Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament

María Patiño té un nou negoci: pot guanyar 500 € cada nit

María Patiño busca noves vies d'ingrés

María Patiño està vivint un moment realment complicat professionalment. I és que en unes setmanes es quedarà sense feina a la televisió, conclourà tant 'Sálvame' com el 'Deluxe'. I, per si no n'hi hagués prou, també se li ha comunicat el final de l'espai que presenta els caps de setmana: 'Socialité'.

Per aquesta circumstància, María està buscant mitjans per guanyar diners en la seva etapa de desocupació i continuar facturant, com diria Shakira. I ja ha trobat un negoci que li permetrà obtenir ni més ni menys que 500 € al dia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Patiño té un nou negoci

La presentadora de 'Sálvame' ha vist que d'un dia per l'altre es quedarà sense feina a Telecinco. I això suposa una veritable garrotada per a la gallega, que des de fa uns anys comptava amb boníssims ingressos gràcies a la cadena. Per aquest motiu, ara està intentant trobar maneres de seguir guanyant diners estant a l'atur.

Doncs bé, segons la revista Lecturas, María ha trobat una solució. Aquesta és llogar la planta baixa de la casa de 230 metres quadrats  que es va comprar fa uns mesos a l'illa de Fuerteventura. És a dir, que lloga al voltant de 100 metres quadrats d'aquest habitatge, que tenen capacitat per a sis persones.

Un espai que compta amb dos banys i tres dormitoris.

Així mateix, segons aquesta publicació, el cost per nit d'aquesta part del xalet de Patiño és de 500 €. Per això està pensat per atraure gent de bona capacitat econòmica perquè aquesta xifra per dia no és a l'abast de qualsevol persona. Gent que, a més, vulgui passar una estada de vacances molt agradable i còmoda a l'esmentada illa canària.

María, d'aquesta manera, espera seguir tenint ingressos fins a trobar una nova feina i, també, treure rendibilitat a la residència. Aquesta li va costar 650.000 € i es troba en una de les zones més especials de Fuerteventura per a ella. Un lloc que ha esdevingut el seu paradís i on aconsegueix desconnectar de la rutina amb el seu xicot i el seu fill.

María Patiño, positiva davant de l'adversitat

La dona de Ricardo Rodríguez, amb el pas que ha fet de llogar part de la seva residència, ha demostrat que no es quedarà de braços plegats davant l'adversitat. Està buscant fonts de diners i segur que està considerant possibilitats i projectes per continuar a la televisió. I és que aquest mitjà, com ella ha confirmat recentment, és la seva veritable passió.

María és conscient que hi ha rumors sobre que 'Sálvame' pugui continuar en una altra cadena, però no vol fer-se esperances. Prefereix ser realista i temptejar alternatives, com ara, per exemple, posar en marxa el seu propi canal de Youtube, cosa que fa ja un temps ha fet el seu amic Jorge Javier Vázquez.

Mentre troba el repte que l'ompli, Patiño ha sorprès mostrant en tot moment una actitud positiva davant d'aquesta adversitat. A les xarxes no deixa de compartir missatges d'aquest tipus, com ara «La meva benzina, seguir il·lusionada» i «hi ha persones que utilitzen la seva mala vibra per intentar desprestigiar qui sempre va envejar». També, «No s'adonen que el talent i el carisma són indestructibles».

Foto de María Patiño al plató de 'Sálvame'.
María Patiño està il·lusionada per trobar nous projectes, tot i el delicat moment professional que travessa | Mediaset

Una positivitat que manté en part gràcies als missatges d'ànim i de suport que està rebent dels seus seguidors. Aquests li estan deixant comentaris com «segueix amb aquesta il·lusió. Gràcies a això molts volem seguir acompanyant-te» i «no deixis de somiar, María». Sense oblidar tampoc: «Somia alt», «bellíssima, natural, espontània i única» i «fas molt bona feina».