María Patiño respon a les polèmiques declaracions de Bertín Osborne

El cantant va revolucionar la xarxa criticant l’actual situació del moviment feminista a Espanya

María Patiño respon a les polèmiques declaracions de Bertín Osborne
María Patiño respon a les polèmiques declaracions de Bertín Osborne | CATALUNYADIARI

Les xarxes socials s’han incendiat amb les darreres paraules que Bertín Osborne ha dedicat al moviment feminista fa menys d’una setmana. Les seves declaracions sobre violència de gènere i la manca de necessitat per lluitar per la igualtat han generat molta polèmica, i el cantant ha rebut infinitud de crítiques. Fins i tot, ‘Socialité’ ha dedicat un espai per comentar el succeït, i María Patiño no ha dubtat en fer pública la seva opinió.

La periodista, que també és col·laboradora a ‘Sálvame’, s’ha armat de valor i ha arremès contra Bertín Osborne, sobretot per la següent declaració del cantant: «Espanya no necessita un moviment feminista, que vagin a Iran, on lapiden a les dones».

María Patiño arremet contra Bertín Osborne

Diana Aller, companya de plató de María Patiño, va ser la primera a pronunciar-se públicament sobre aquesta darrera polèmica que protagonitza Bertín Osborne. Davant la reacció que va tenir el cantant per les crítiques que està rebent aquests dies, Aller va comentar que «en un primer moment el que ha fet és vomitar el que li ha passat pel cap de qualsevol manera amb vídeos improvisats».

A més a més, Diana va insistir en el fet que la defensa d’Osborne es va fer miques després que aquest confessés que «les dones necessiten un mascle». Després d’analitzar cadascuna de les paraules de l’actor espanyol, la col·laboradora li va advertir que «no et fiquis en embolics perquè és molt complicat».

María Patiño va advertir a Osborne perquè no es fiqués en embolics
María Patiño va advertir a Osborne perquè no es fiqués en embolics | TELECINCO

 

De la mateixa manera, María Patiño va tenir una actitud molt crítica amb Bertín Osborne i va mostrar-se totalment d’acord amb el que exposava la seva companya de plató. «Totalment d’acord. Al final, respondre a aquest tipus d’afirmacions et fiques en embolics i són temes complicats que han de tindre una anàlisi més profund», explicava la periodista gallega.

Per acabar l’anàlisi de la polèmica, va afegir que «sóc de les que pensen que els homes i les dones hauríem d’anar de la mà per millorar els drets dels dos gèneres. No es pot convertir l’home en l’enemic de la dona».

També pots llegir...


Comentaris
Tresa
No me interesan esas cosas tan estúpidas

envia el comentari