Susanna Griso es despulla a la piscina

La periodista catalana ha acomiadat les vacances penjant una fotografia a Instagram

La catalana Susanna Griso està acabant les seves espectaculars vacances al costat de la seva família. Per acomiadar-les la periodista ha sorprès a tots els seus seguidors amb unes fotografies en les quals apareix nua a la piscina.

Susanna Griso ha viscut un estiu molt intens, marcat per la mort de la seva germana

La presentadora d'Espejo Público ha passat l'estiu entre Espanya i Portugal, rodejada dels seus. La periodista que va perdre la seva germana el passat mes de juliol, ha aprofitat les seves vacances per estar molt a prop de la seva família, el seu pilar fonamental durant aquest període estival.

 

A banda de l'estança a la Península Ibèrica, Susanna, a principis de l'estiu va realitzar una escapada amb les seves amigues a Bordeus. Tot just després d'aquest viatge, va tornar al costat del seu marit, Carles Torras, i els seus fills, Jan, Mireia i Dorcette, per gaudir de la Costa Brava.

A la piscina i sense complexes

Susanna Griso acumula uns 67.000 seguidors a Instagram, lloc on ha decidit penjar unes imatges espectaculars a la piscina mostrant la silueta del seu cos despullat. Aquesta ha estat la manera en què la catalana ha acomiadat aquest estiu.

 

En unes setmanes, la periodista tornarà al seu lloc de treball, on una temporada més conduirà 'Espejo Público', programa que competirà per prendre el lideratge a Ana Rosa Quintana.

 

També et pot interessar...