Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de María Patiño

María Patiño, en xoc després de confirmar-se els problemes de salut a 'Sálvame'

Després d'un problema de salut a Sálvame, es van encendre les alarmes de perill

Ens trobem davant d'un gran problema de salut d'un dels col·laboradors de 'Sálvame' , el conegudíssim programa de Telecinco. I és que aquesta setmana, una de les col·laboradores, Carmen Borrego, ha hagut de sortir del programa abans que comencés per problemes de salut.

El passat dimecres, els col·laboradors de Sálvame es trobaven preparant l'escaleta del programa (reunió prèvia), quan Carmen Borrego va descobrir la temàtica de què parlarien. I és que la temàtica no era ni més ni menys que sobre la seva nora, on la seva neboda, Alejandra Rubio, havia decidit pronunciar-se. També podíem trobar diversos àudios de Carmen filtrats, criticant tota la família.

Els col·laboradors van esmentar que de totes maneres, aquell mateix matí, Carmen ja se sentia indisposada, tot i que molts es van pensar que es tractava de gasos. Després d'un temps, Carmen Borrego va haver de ser traslladada al servei mèdic de Mediaset perquè li fessin un electrocardiograma, segons esmentava Jorge Javier Vázquez.

Carmen Borrego
Carmen Borrego pateix un atac de nervis | Mediaset

 

Carmen Borrego, a punt d'un atac de nervis?

Un dels reporters, Kike Calleja, va afegir que Carmen Borrego estava en observació, que els professionals tenien pensat repetir-li l'electrocardiograma. Aquesta decisió es va prendre pel fet que el seu pols era molt alt i no hi havia manera d'estabilitzar-la, tot i que seguien esperant que aquesta es tranquil·litzés.

Va esmentar també, d'aquesta manera, que: «Segons m'expliquen, han de repetir l'electro  perquè Carmen Borrego té les pulsacions força altes. Estan intentant estabilitzar-la i pel que m'explica el metge no descarta que hagi de marxar aquesta tarda en ambulància si no aconsegueixen que s'estabilitzin les pulsacions».

Hugo Sierra
Haurà de marxar de 'Sálvame' Carmen Borrego si no s'estabilitza? | MEDIASET

Va ser la mateixa Carmen Borrego qui, un temps després, va decidir sortir a donar la notícia en sortir del servei mèdic, i és que volia explicar-se. Va esmentar que havia anat al servei mèdic després de sentir un fort dolor al pit: «De sobte he sentit un dolor i potser aquest dolor m'ha posat nerviosa». Van ser els seus propis companys els qui, després del que va passar, van analitzar la incomoditat d'aquesta sabent tot el que es dirà del seu fill.

Belén Esteban surt a parlar de l'atac de Carmen Borrego

Una de les col·laboradores amb més trajectòria a Sálvame, Belén Esteban, va esmentar en directe el que havia passat amb la seva companya aquell matí. I és que tot apuntava que la seva companya Carmen estava una mica alterada: «Jo li he dit a Carmen que respirés profund perquè s'havia posat molt nerviosa».

Ressaltava també una altra de les seves companyes, Laura Fa, que: «Tan aviat com li han dit el tema, ha començat a creuar-se de braços».

Belén Esteban i Terelu Campos
Belén Esteban, la imatge de 'Sálvame', parla sobre l'atac de Carmen Borrego | CatalunyaDiari

Entre altres, podem trobar la de Rafa Mora, afegint: «És que David li ha dit que posaríem unes imatges en què la seva neboda Alejandra posa fi el seu fill». Qui no va dubtar a donar la seva opinió va ser Jorge Javier Vázquez: «Carmen aquí va dir que «és el meu fill, però li he de posar uns límits». I jo, David, tinc una informació sobre això que no li agradarà».

Com bé es va esmentar, a les 17.00 h de la tarda Carmen Borrego, va tornar a plató amb una gran acollida del seu company Jorge Javier. Ell li va donar la benvinguda amb una càlida frase: «És una rere l'altra, filla». El director, David Valldeperas, va afegir una altra frase: «Ha estat pronunciar el nom d'Alejandra i se t'ha disparat el cor».

Davant de les paraules del director, Carmen va esmentar que tot hauria estat casualitat, que no tenia res en contra. Encara que no ho afirmés, ella no volia posar-se en contra de la seva neboda. Tot i això, sap que abans de tot defensarà el seu fill.