Primer pla de María Teresa Campos

María Teresa Campos sorprèn la seva neta amb la dinerada que li haurà de pagar

María Teresa desemborsa una quantitat important de diners

María Teresa Campos va complir amb allò que es va pactar al seu dia. Després de la venda d'una de les seves cases va haver de desemborsar una quantitat elevada de diners que van anar a parar a un intermediari. Però el més vistós d'això no va ser la quantia.

I és que la persona que va prendre part en aquest procés va ser algú molt proper a María Teresa Campos. Per a sorpresa d'alguns membres del clan, aquest beneficiari va ser Bigote Arrocet. Així ho revela el periodista Jesús Manuel Ruiz.

La relació entre la veterana presentadora i l'humorista es va allargar durant sis anys. Tot semblava anar de meravella entre ells, però des que li van retirar el programa a Telecincoa la comunicadora, la seva història d'amor va començar a desinflar-se.

Sempre hi va haver molts dubtes sobre els interessos que tenia el xilè. Per a alguns estava molt enamorat i es va lliurar en cos i ànima María Teresa, però altres entenien que amagava alguna cosa. Tanmateix, durant un temps, ell va ser molt important a la seva vida, sobretot quan es va quedar sense feina.

No obstant això, un bon dia i gairebé sense avisar decideix separar-se'n. Va desaparèixer de la seva vida sense recollir les seves pertinences i amb un simple missatge de mòbil. A partir d'aquí, María Teresa Campos deixava de tenir contacte amb l'humorista, quedant-se molt tocada.

A més a més, des que sorgís la pandèmia, les aparicions d'Edmundo al nostre país van ser comptades. Se l'ha vist en alguna ocasió acompanyant Bárbara Rey, amb qui se'l va arribar a vincular en alguna ocasió, encara que van ser simples rumors que mai es van arribar a confirmar.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
María Teresa Campos comunicaria a la seva neta que va haver de donar diners a un intermediari | MTMAD

També va fer acte de presència fa un mes en un esdeveniment d''influencers', però també s'acabaria esfumant sense deixar ni rastre. Per la seva banda, María Teresa sempre n'ha estat molt pendent, ja que encara sent alguna cosa especial. De fet, mitjançant amics comuns procura estar informada sobre la seva situació.

L'estiu l'ha passat pràcticament sencer amb el seu germà a Xile i no té previst tornar a Espanya fins a la tardor. El seu estat econòmic és molt millor del que es pogués pensar. El Español informa que ha venut «uns terrenys a l'Argentina», que li han proporcionat ingressos importants.

L'exparella televisiva María Teresa Campos i Bigoti Arrocet
Bigote Arrocet va embutxacar-se una xifra important per la venda d'una casa de Maria Teresa Campos | Agencias

A això se li uneix que té «explotades» de lloguer diverses terres al seu país, que es dediquen a vinyes i ametllers. Tampoc li han anat gens malament les seves inversions en empreses elèctriques tant a l'Argentina com al Perú. Sense cap dubte, ha sabut guanyar-se molt bé la vida lluny de la televisió i la fama després de la separació amb María Teresa Campos.

María Teresa Campos s'hi va recolzar

María Teresa Campos també va recórrer a la seva exparella per desfer-se d'un dels seus habitatges. L'humorista va fer d'intermediari i va participar en l'operació de venda, cosa que li reportaria una quantitat de diners importants.

«Va rebre la seva part de comissionista en la venda de la casa a Molino de la Hoz», explica Jesús Manuel Ruiz. Una cosa amb què no comptaven les filles i la neta de María Teresa Campos, ja que es van emportar una sorpresa molt desagradable quan van comprovar que Edmundo havia participat en aquesta operació.

Asseguren que el xilè viu desfogat, encara que sense grans luxes. «Bigote mai es morirà de gana, sempre té idees i projectes nous», explica una persona pròxima a ell. I és que, a més de treballar durant molts anys, ha sabut invertir els seus estalvis.

María Teresa Campos estaria encantada d'obrir-li les portes de casa seva, de fet sempre ha parlat meravelles de la seva darrera parella. I és que li va aportar l'afecte i l'humor que tant necessitava en els moments més complicats.