Primer pla de Mariló Montero

Mariló Montero confessa que gairebé perd la vida per confiar en l'home equivocat

Mariló està cansada de guardar silenci

Mariló Montero és una de les presentadores més perseguides de la premsa del cor, per això el públic coneix tots els seus secrets. Sap que la millor manera de posar fi als rumors és explicar la veritat, per això ha concedit una entrevista completament sincera. El diari El Mundo ha estat testimoni d'una de les seves confessions més impactants: va estar a punt de morir en un accident.

Mariló Montero va guanyar molta popularitat quan es va separar de Carlos Herrera, ja que els mitjans volien saber el motiu de la ruptura. L'única veritat és que entre ells no va passar res greu, simplement es van adonar que serien més feliços per separat. La presentadora sap que els fotògrafs li van darrere perquè necessiten descobrir com és la seva vida sentimental.

Foto de Mariló Montero i la seva filla
Mariló Montero explica el seu secret més desconegut | GTRES

Mariló té grans anècdotes guardades a la recambra, de fet podria escriure un llibre si s'ho proposés. El problema és que ha triat ser discreta, prefereix que la premsa només es faci ressò dels seus mèrits professionals, que són molts. Recentment ha fet una excepció per desvelar que gairebé perd la vida per confiar en la persona equivocada.

Mariló va fer un viatge a Costa Rica i un dels seus amics li va proposar conèixer el país amb avioneta, proposta que li va resultar interessant. El problema, que no tenia gaire habilitat pilotant i van estar a punt de tenir un aparatós accident. Per sort tot va quedar en un mal record i la presentadora va aprendre una gran lliçó: ha de ser més curosa.

Montero ha tret a la llum aquest episodi per deixar clar que no és tan perfecta com sembla, ella també comet errors. La diferència és que aprèn d'ells i fa tot el possible per no repetir-los, vet aquí la seva veritable grandesa. Tothom amb qui ha treballat assegura que és brillant i molt generosa, sempre està disposada a ajudar.

Mariló Montero revela el seu record més trist

Mariló ha explicat que quan era jove se'n va anar a treballar a Costa Rica perquè va trobar un lloc que li cridava l'atenció. No va trigar a envoltar-se d'un grup d'amics fantàstic, però n'hi va haver un que li va mentir i no ho aconsegueix oblidar. Li va dir que sabia pilotar avions, ella el va creure i després es va adonar que no tenia gaire destresa.

«Me'n vaig anar a San José a treballar amb 19 anys a la televisió i em vaig fer un grup d'amics força gran. Un noi em va convidar a volar amb avió i jo pensava que ho farien professionals, però allà no hi havia ningú més que ell i jo. Em vaig enfadar una mica, però em va convèncer perquè ell em va dir que tenia el seu títol de pilot, encara que no li vaig demanar mai», explica la periodista.

Montero ha reconegut que es va penedir d'haver pujat a l'avioneta perquè hi va haver un contratemps que podria haver acabat fatal. «Vam tenir un problema amb el tren d'aterratge, un problema gros. Ens van dir que s'havien quedat fora en enlairar-se i que no era segur que no anessin a ficar-se a la panxa en aterrar».

La presentadora i periodista Mariló Montero
La presentadora va treballar a Costa Rica amb 19 anys | GTRES

Mariló Montero explica com va solucionar el problema

Mariló és molt més propera del que sembla i ho ha demostrat explicant la seva història més desconeguda. Assegura que va tenir por de tenir un accident perquè sabia que el final podria haver estat terrible, però per sort tot va sortir bé. Quan era a l'avió la van avisar que potser no podria aterrar i van començar a preparar la pista per a una emergència.

«Hi havia quatre camions omplint d'escuma tot el terra, jo vaig pregar molt i per sort vam poder aterrar normalment. Al final tot va sortir bé, però podríem no haver-ho explicat», explica a la seva entrevista més sincera. Ha après la lliçó i ja no tornarà a confiar per algú que no conegui de veritat, sempre demanarà proves.