Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo embogeix: la dinerada que s'ha gastat Alaska amb la ruptura

Mario Vaquerizo i Alaska van travessar una crisi sentimental molt delicada

Mario Vaquerizo va entrar al món de l'espectacle de la mà de la seva dona Alaska, una de les millors artistes d'Espanya.

La cantant ha treballat molt intensament per convertir-se en una icona i la premsa del cor li té un gran respecte. És una de les poques figures públiques que pot presumir de mantenir una relació excel·lent amb tots els periodistes.

Mario Vaquerizo, tan sincer com de costum, va confessar a finals del 2021 que alguns dels seus comportaments li van generar problemes. Els espectadors pensen que el matrimoni amb la intèrpret és perfecte, però la realitat és molt diferent. El de Vicálvaro reconeix que li agrada massa l'oci nocturn i que en una festa va traspassar tots els límits.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo sempre és sincer i no amaga cap secret | Europa Press

Mario va parlar a TVE del problema que va tenir amb la seva dona i va assegurar que tot estava solucionat perquè ell havia entès l'error.

«Em va fer recapacitar que hi ha coses que no s'han de fer, de tenir preocupat la teva parella per respecte cap a ella», va dir. Segons va explicar, va estar gran part de la nit desaparegut i la mexicana no sabia si li havia passat res.

Mario admet sense cap pudor que ha tingut molta sort en trobar Alaska, el veritable nom de la qual és Olvido Gara Jova. «Soc un noi molt afortunat i espero que aquesta fortuna em segueixi acompanyant», explicava després d'haver superat la crisi matrimonial.

«La convivència és difícil, et treu de polleguera, però estàs enamorat i llavors t'ho compensa tot», va comentar per tancar els rumors.

Mario Vaquerizo aplaudeix el gran canvi d'Alaska

Mario és molt més que el company sentimental d'Olvido Gara Jova, també hi treballa i exerceix de representant. Coneix millor que ningú el procés que ha seguit per esdevenir un referent musical admirat per diferents generacions.

La cantant ha trencat amb tot, ja que la seva missió era diferenciar-se de la resta i ajudar persones que necessitaven escoltar certs missatges.

Imatge de Mario Vaquerizo.
Mario Vaquerizo és darrere de la carrera artística d'Alaska | Arxiu

La ruptura artística d'Alaska ha marcat un abans i un després al món musical, de fet cap cantant ha pogut seguir el seu ritme.

Vaquerizo sap que la seva dona és història viva de la cançó, però per ocupar aquest lloc s'ha hagut de gastar una quantitat de diners desorbitats. La líder de Fangoria s'ha sotmès a una infinitat de retocs estètics i no n'amaga cap.

Olvido, en una de les últimes entrevistes, ha nomenat totes les operacions que s'ha fet per estar a gust. «El primer que em vaig fer va ser el nas, després el pit, els pòmuls i una liposucció. En tinc plantejades més que no em faré», revela quan explica que és important estar còmoda sobre un escenari.

Mario Vaquerizo ha invertit la seva fortuna en habitatges

Alaska i Mario són dos artistes d'aquells que ja no en queden: canten, componen, actuen i fan el que és impossible per entretenir el gran públic. Naturalment, això té beneficis, ja que s'han convertit en dues de les cares televisives millors pagades del moment. Segons expliquen els seus amics, han decidit invertir la seva fortuna al mercat immobiliari.

Vaquerizo s'ha quedat sense alè en llegir la investigació que ha portat a terme el portal JALEOS , ja que ha aportat dades exactes. Alguns retocs estètics a què s'ha sotmès Olvido per trencar amb tot allò que està establert arriben als 6.000 euros. La cantant no gaudeix d'una estatura elevada, però li agrada el pit gran i es va voler sotmetre a un augment força costós.

Vaquerizo està orgullós del procés que ha seguit la seva dona, ja que l'única cosa que ha fet ha estat gaudir de la seva llibertat. No s'ha enfonsat mai amb les crítiques i això és una de les coses que més aplaudeixen els seus seguidors. Formen un matrimoni icònic, per això el públic està encantat que hagin solucionat les diferències sentimentals.