Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo fa tremolar Alaska i revela el gran secret

Mario Vaquerizo ha ensenyat el seu passat

En els últims anys, Mario Vaquerizo s'ha convertit en una de les cares imprescindibles de la televisió espanyola. El 2011 va saltar a la fama amb el reality Alaska i Mario i, des de llavors, no ha deixat d'encadenar un projecte amb un altre. El vocalista de les Nancys Rubias sempre ha estat molt obert a parlar sobre qualsevol tema de la seva vida privada.

A més, Mario és tota una sensació a les xarxes socials, el mànager de famosos acumula més d'un milió de seguidors a Instagram. I és allà on publica unes fotografies que són autèntiques joies. Fa poc, publicava una imatge que deixava tothom sense paraules, entre ells, la seva dona Alaska.

Mario Vaquerizo publica la fotografia més sorprenent

Parlar de Mario Vaquerizo és parlar d'una de les persones més transversals del país. Mario pot estar oferint un concert amb el seu grup al poble més perdut d'Espanya i també pot ser col·laborador en prime time a qualsevol programa d'actualitat.

Imatge de Mario Vaquerizo.
Mario Vaquerizo sempre ha reconegut els seus retocs estètics. | Arxiu
 

No hi ha cap mena de dubte que ha sabut molt bé com moure's dins d'aquesta indústria. I, sens dubte, el que més ha calat al públic és la seva naturalitat. El cantant no té cap problema a l'hora d'expressar-se com li ve de gust. Això és el que ha fet que el públic l'estimi tant.

Mario Vaquerizo ha de ser dels pocs famosos que compta totes les cirurgies i retocs estètics a què s'ha sotmès. En una entrevista recent confessava que per a ell la cirurgia era una cosa que li permetia sentir-se millor.

«Hi ha gent que es conforma amb allò que li han donat, però jo no. La cirurgia estètica m'ha salvat la vida», revelava. Botox, àcid hialurònic, liposucció, reducció de papada i moltes coses més són els canvis a què s'ha sotmès l'artista. Per a Mario la cirurgia s'ha convertit en un hobbie, una cosa que també comparteix amb Alaska.

La dona de Mario Vaquerizo també ha confessat que és una addicta al bisturí. La vocalista de Fangoria ha reconegut diverses vegades que ha passat per quiròfan per assemblar-se a tot allò que li agrada.

«A la humanitat hi ha sempre un problema amb l'artificialitat quan no comprenem que som artificials des del primer moment. Som el que som perquè ens vestim, perquè ens adornem», confessava Alaska en una entrevista recent.

La parella és una fidel defensora dels retocs. Per això, de vegades sorprèn quan Mario puja alguna fotografia del seu passat.

Foto de l'orla de Mario Vaquerizo.
Mario Vaquerizo ha sorprès tothom amb aquesta fotografia de la seva graduació. | Instagram
 

Fa uns mesos, el cantant pujava una fotografia de la seva graduació, amb només 22 anys. I és que ja queda molt poc d'aquest Mario, almenys pel que fa al seu físic.

A la fotografia es podia apreciar que Mario no duia la seva característica cabellera i, per descomptat, el seu rostre no havia estat sotmès a cap canvi. També cal tenir en compte que han passat uns 26 anys. El cantant deixava, així, tots els seus seguidors sense paraules, sobretot la seva dona.

Alaska i Mario, més de 20 anys junts

Alaska i Mario són una de les parelles més estimades del país. En els últims mesos han estat molts els mitjans que s'han fet ressò d'uns suposats rumors de separació.

Foto de Mario Vaquerizo i Alaska fent-se un petó.
Fa 20 anys que Alaska i Mario Vaquerizo estan casats. | GTRES
 

Tot i això, Mario Vaquerizo va desmentir-ho tot. La parella fa més de dues dècades que està junta, compartint molts moments i està clar que així seguiran de moment.