Rocío Flores

Rocío Flores torna a enviar un missatge a la seva mare i espera resposta

Rocío Flores ha tornat a parlar

Després de mesos callant i allunyada dels focus, sembla que Rocío Flores ha tornat fort i aquesta vegada amb moltes ganes de parlar davant de la premsa. Les seves són declaracions que aquests dies no es poden passar per alt, ja que la seva família torna a estar un dia més a l'ull del focus mediàtic.

El documental de la seva mare està a punt d'acabar i fa temps que Rocío Flores no en parla. Per això, ara ha decidit respondre a les preguntes dels mitjans de comunicació.

Rocío Flores, preparada per donar més d'una resposta

Primer se la va veure dimarts al 'photocall' de l'estrena de la nova temporada del Circ del Sol a Madrid. La 'influencer' va venir des de Màlaga per assistir a aquest esdeveniment en què va gaudir en companyia del seu pare, Antonio David, i de la seva parella, Marta Riesco.

Rocío, tot i que en un primer moment va assegurar que no declararia res, al 'photocall', minuts després, va canviar d'idea. En aquell primer contacte amb la premsa va parlar de la seva relació amb Olga Moreno i de com es trobava ella actualment. A més, també va confessar que es quedaria uns dies a Madrid.

La raó de la seva quedada a la capital aquest cop no es devia a la feina, a diferència d'abans, que feia interminables viatges amb tren des de Màlaga. La raó era clara: fer costat a la seva tieta Gloria Camila, que ho està passant malament amb el divorci del seu pare des de la sortida de Pesadilla en el Paraíso.

Després de les seves declaracions a l'esdeveniment, van tornar a preguntar a Rocío l'endemà la seva opinió sobre les noves declaracions de la seva mare al documental.

Rocío Carrasco
Rocío Flores no sap qui és el guardaespatlles | GTRES

A l'episodi d'aquesta setmana, es va conèixer el testimoni de l'exguardaespatlles que assegurava que Antonio David tractava malament la seva mare. Quan el periodista va explicar això a Rocío, ella el mirava sorpresa i preguntava «Exguardaespatlles?», atès que no sabia a què es referia exactament.

«No comentaré res», va afegir. Mentre que el periodista li va preguntar «Passes olímpicament, oi?». I ella, que ho tenia clar i volia anar-se'n, va dir «Sí, serà millor que passi».

Tot i això, la conversa no va acabar aquí, sinó que ell el va continuar insistint. «Passes llavors olímpicament del guardaespatlles, oi?», i ella li va contestar amb un somriure «És que no sé qui és el guardaespatlles».

«No, no és que passi. Què the de dir, si és que ha passat un any i mig i sempre és el mateix, llavors ja...». Amb aquesta resposta, Rocío Flores deixava veure que està cansada dels documentals i que es parli  d'ella i de temes que l'afecten directament.

Rocío Flores també va parlar de la seva tieta i d'Ana María Aldón

El periodista també va aprofitar el moment per preguntar-li per Gloria Camila i pel divorci del seu pare. «És clar», va respondre quan ell va afirmar que desitjava tot el millor a la seva tieta Gloria. Igual que Ortega Cano i Ana María Aldón, «no m'ha de caure ni bé ni malament, jo no tinc res en contra de ningú».

'Story' de Gloria Camila
Rocío Flores, el gran suport de Gloria Camila | INSTAGRAM @GLORIACAMILAORTEGA

Així, la 'influencer' afirmava també que desitjava el millor a Ana María Aldón en el seu futur després del divorci amb José Ortega Cano.

Ara, Flores passarà uns dies a la capital i aprofitarà per passar temps amb la seva tieta i per animar-la ja que, com ja va explicar Gloria a les seves xarxes socials necessitava apartar-se durant un temps. èr+o, sembla que ara ja hi ha tornat. Vol dir això que ja comença a estar una mica millor? ¿Li deu haver anat bé la visita de Rocío Flores per animar-la?