L’actriu Mariona Ribas es casa

Nuria Gago ha compartit una imatge de la núvia amb un emotiu missatge als recent casats

L'actriu Mariona Ribas s'ha casat aquest cap de setmana
L'actriu Mariona Ribas s'ha casat aquest cap de setmana | Instagram / @mariona_ribas

L'actriu Mariona Ribas s'ha casat aquest passat cap de setmana amb la seva parella. Ho ha fet rodejada d'amics, entre els quals hi havia la també actriu Nuria Gago, qui ha estat l'encarregada de donar a conèixer l'enllaç compartint una fotografia al seu compte d'Instagram.

En ella apareixen les dues actrius d''El cor de la ciutat' posant assegudes en una cadira durant la celebració del casament, en què la núvia lluïa un elegant vestit blanc de màniga llarga. Acompanyant a la imatge, Nuria Gago ha volgut deixar un emotiu missatge als recents casats.

Nuria Gago dedica un emotiu missatge als nuvis

«Crec que d'alguna manera ens casem amb els nostres amics perquè sense que ningú ho pregunti davant d'uns testimonis, quan trobem aquestes persones que són casa, de forma innata jurem protegir-los en la salut i en la malaltia, en la riquesa i en la pobresa tots els dies de la nostra vida», escriu l'actriu.

«Ahir ella va dir sí davant de tots els que per dins li vam dir si a ella de forma irremeiable després de conèixer-la. Per a tot, sempre aquí estarem per sostenir-nos, però que bonic va ser veure-us ahir ballar feliços sostinguts d'amor», afegeix Nuria Gago, acompanyant-ho amb un poema de Pedro Salinas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Creo que de alguna manera nos casamos con nuestros amig@s, porque sin que nadie lo pregunte delante de un@s testig@s, cuando encontramos a esas personas que son casa, de forma innata juramos protegerlos en la salud y en la enfermedad, en la riqueza y en la pobreza, todos los días de nuestra vida. Ayer ella dijo SÍ delante de tod@s, los que por dentro, le dijimos SÍ a ella, de forma irremediable, después de conocerla. Para todo, siempre, aquí estaremos para sostenernos, pero qué bonito fue veros ayer @ser_sanse @mariona_ribas bailar felices sostenidos de amor. “Alma, pronto, a pedir, a aprovechar la máxima locura momentánea, a pedir esas cosas imposibles, pedidas, calladas, tantas veces, tanto tiempo, y que hoy pediremos a gritos. Seguros por un día -hoy, nada más que hoy- de que los “no” eran falsos, apariencias, retrasos, cortezas inocentes. Y que estaba detrás, despacio, madurándose, al compás de este ansia que lo pedía en vano, la gran delicia: el sí.” Pedro Salinas. . Mil veces sí @mariona_ribas Wellcome to the family @ser_sanse de @victorcondeesq

Una publicación compartida de Nuria Gago (@nurigago) el

Mariona Ribas travessa un dels seus millors moments

L'actriu catalana viu un gran moment personal amb el seu pas per l'altar, però també en l'àmbit professional. Després del seu exitós pas per 'Amar es para siempre', l'actriu sabadellenca s'ha incorporat al repartiment de 'Centro Médico' i ha vist com, després d'anys d'espera, s'acaba d'estrenar la segona temporada de '14 de abril. La República' on interpreta a Mercedes León.

A més, també està centrada en la seva faceta com empresària després d'obrir Cuddles BCN, una tenda de roba i complements de bebè que ha engegat amb la seva mare i dues amigues. Un projecte molt il·lusionant per a ella, com es pot comprovar amb la quantitat d'imatges que comparteix a les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari