Fotomuntatge de Roberto Leal i Marisa, concursant de Pasapalabra

Marisa, la dona que ha fet enfadar d'allò més a la dona de Roberto Leal

Roberto Leal pateix un moment crític al seu programa

Roberto Leal no sol tenir gaires problemes per conduir 'Pasapalabra'. És més, són centenars els programes que acumula a l'esquena i ningú més entén la dinàmica del concurs com ell. Tot i això, li ha sorgit una enemiga a l'espai que promet donar-li molta guerra.

Es tracta de Marisa, una de les concursants que es va haver d'enfrontar divendres passat amb Orestes a la recerca del premi. Com sol ser habitual, tots dos van arribar al tram final amb un resultat molt ajustat. Gairebé fins a última hora no es va conèixer el triomfador d'aquesta batalla.

Tots dos van estar molt igualats amb 20 encerts i dos errors. Roberto Leal li va llegir a Marisa la definició: «Amb la H, obra o treball cultural». La concursant, amb alguns dubtes, va respondre «hisenda».

No obstant això, Roberto Leal se la va donar com a errònia. Però, el curiós de tot això va ser la seva reacció perquè va ser una cosa que no s'havia vist mai en la història de 'Pasapalabra'.

Per primera vegada un dels concursants del format va intentar defensar la seva postura corregint Roberto Leal. «Hisenda també val, eh», va deixar anar Marisa amb una excessiva seguretat.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal, al capdavant del concurs | Antena 3

Aquest gest de prepotència va fer que les xarxes socials esclatessin contra ella. I és que fins ara no es recorda que algú hagués adoptat aquesta posició d'atacar la direcció intentant desacreditar-la.

Mentrestant, Roberto Leal no va perdre els nervis en cap moment, i li va voler aclarir els motius pels quals no podien considerar la seva resposta com a vàlida.

«No ens val. Hisenda sí que és una feina, és una obra, però estem demanant una cosa molt concreta, que sigui física, corporal. Una hisenda pot ser una cosa intel·lectual, aquest és el matís», va defensar l'andalús.

Després que Roberto Leal li haguessin de donar aquests aclariments, la concursant va semblar més tranquil·la. Va acatar el resultat i finalment va caure derrotada davant d'Orestes.

Roberto Leal és conscient que es viuen moments de molta tensió al concurs, sobretot quan hi ha tanta igualtat i una quantitat de diners tan elevada al pot. En aquest cas, per exemple, ja supera el milió d'euros.

Per això no concedeix tanta importància a les reaccions d'alguns dels participants. Però sí que pot resultar sorprenent l'actitud d'aquesta concursant que només fa uns dies que està en el format d'Antena 3.

Poc després d'aterrar al programa ja va protagonitzar una altra polèmica. Va ser durant un altre enfrontament amb Orestes que no es va resoldre fins al final. Portaven 20 encerts cadascun, encara que el seu rival comptava amb 17 segons més al crono.

Se li va preguntar al burgalès per la definició de la lletra N. «Ciutat d'Itàlia que està situada a l'illa de Sicília on es troba el Palau de Ducezio». El jove va assegurar que tenia seriosos dubtes.

Imatge de Marisa, concursant de Pasapalabra
Marisa, la concursant de 'Pasapalabra', que va reaccionar malament després d'una errada | CatalunyaDiari

Roberto Leal, sorprès amb el comportament de Marisa

Roberto Leal tracta de ser sempre el més col·laboratiu possible amb tots els concursants, sempre que les normes els ho permetin. A més a més, té una certa relació de complicitat amb Orestes, ja que són molts mesos compartint plató. Per això és possible que no li agradés del tot el gest que li va dedicar la Marisa fa uns dies.

«Tinc un dilema gran perquè tinc una ciutat que crec que és a Sicília, però no sé si és a Sardenya. Encara que havent-hi opcions, jugarem», va destacar el jove. I contra tot pronòstic va acabar fallant a la resposta.

El públic lamentava l'error, però de fons es podien sentir els aplaudiments de Marisa, que podia treure partit de la resposta equivocada. I així va ser, ja que no va voler arriscar i va aconseguir emportar-se el triomf a la seva primera presència a 'Pasapalabra'.

Per la seva banda, Roberto Leal vol que hi hagi bon ambient entre els convidats. Però sembla que Marisa no és una bona companya i està disposada a posar-ho complicat.