Acusen el marit de Carlota Corredera: «Ell ho va gravar»

Alguns usuaris en xarxes han vinculat al marit de la presentadora amb la presumpta violació a Carlota Prado a 'GH'

Carlota Corredera s'ha convertit en el blanc de les crítiques dels detractors de Rocío Carrasco arran d'un linxament públic en xarxes socials que també ha esquitxat la seva família, especialment al seu marit Carlos de la Maza. La presentadora gallega, igual que altres col·laboradores de la cadena com Ana Bernal Triviño, ha hagut de suportar tota mena d'insults i amenaces per part d'usuaris que li han retret el seu paper d'abanderada de la violència de gènere.

I és que algunes persones han atacat a qui va ser directora de 'Sálvame' per la seva suposada doble moral, ja que s'ha mostrat com una ferma defensora del feminisme i detractora del patriarcat en el cas de Rocío Carrasco, però no hauria fet el mateix amb altres casos que han esquitxat a la seva cadena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Tots hem après molt en aquestes setmanes, com a societat i com a persones. Nosaltres, com a productora de televisió, hem fet autocrítica, i ja res tornarà a ser igual. Les dones ja teníeu en nosaltres, en Óscar Cornejo i en Adrián Madrid, a la productora 'La Fábrica de la Tele', uns aliats. Però ara teniu en nosaltres a uns portaveus», assegurava la gallega en un intent de defensar a les persones que li donen per menjar.

Aquestes últimes paraules van ser durament criticades per molts usuaris en xarxes socials, que no van dubtar a treure a la llum alguns episodis masclistes que s'han viscut a 'Sálvame' i altres successos molt greus que s'han silenciat per part de la cadena per a la qual treballa. Un d'aquests és el cas de la presumpta violació a Carlota Prado a la casa de 'Gran Hermano: Revolution' per part d'un company del concurs, una situació que ha suposat la cancel·lació del format estrella de 'Mediaset' i que ara està en mans de la justícia.

El cas de Carlota Prado esquitxa el marit de Carlota Corredera, Carlos de la Maza

Precisament, alguns usuaris han carregat contra el marit de Carlota Corredera en relacionar-lo amb el cas de Carlota Prado, que va marcar un abans i un després en la història de la nostra televisió pel polèmic protocol d'actuació que va seguir la cadena i la seva frivolitat a l'hora de gestionar-lo. Cal recordar que Carlos de la Maza, a qui la gallega va conèixer en els estudis de Telecinco i amb qui va contreure matrimoni l'any 2013, és tècnic de càmera a la cadena i, segons va revelar fa uns anys Kiko Matamoros a la televisió, treballava fent torns a la nit.

Aquesta situació ha fet pensar a alguns que Carlos de la Maza era càmera de 'Gran Hermano: Revolution' quan va tenir lloc el presumpte abús sexual a la jove concursant. Però, tot i que es tracta d'un rumor que ningú ha confirmat, sí que ha estat suficient per col·locar al marit de Carlota Corredera en el focus de les crítiques, especialment a conseqüència de la postura que ha exercit la seva dona en el cas de Rocío Carrasco.

Carlos de la Maza, acusat de «còmplice» del presumpte abús a Carlota Prado

En els últims dies, les duríssimes acusacions cap a Carlos de la Maza no han deixat de succeir-se en xarxes socials. «I el teu marit com està Carlota Corredera. Està més tranquil després de veure la violació en directe de @carlotaprado? O no estava perquè era al lavabo fent el que tu saps?», escrivia un usuari fent referència als rumors d'infidelitat que també van sacsejar a la parella en el passat. «Ana Bernal, a veure si ara tens el valor de defensar Carlota Prado, que va ser presumptament violada a 'GH' i de la qual ningú va parlar. I menys Carlota Corredera perquè el seu marit era un dels càmeres presents», afegia un altre usuari.

Cal recordar que el cas de Carlota Prado està novament d'actualitat. En primer lloc, perquè està a punt de celebrar-se el judici que podria posar en escac a 'Mediaset' i, en segon, perquè la víctima d'aquell estremidor episodi ha trencat el seu silenci després de tres anys i mig. I ho ha fet a través d'una recent entrevista de Coto Matamoros, on la jove ha reaparegut per parlar públicament de la falta d'escrúpols de tots aquells que van intentar silenciar la seva denúncia i van banalitzar un fet que constitueix un greu delicte de violència de gènere.


Comentaris

envia el comentari