Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama

Elio, el marit de Jesús Mariñas, envia un avís urgent

El marit de Jesús Mariñas està trencat de dolor

Jesús Mariñas ha deixat el món del periodisme orfe després del seu inesperat adeu. Aquest dimarts, 10 de maig, el conegut periodista va morir després de passar diverses setmanes ingressat a l'hospital després de patir complicacions amb el càncer de bufeta. Segons han apuntat, el comunicador no ha estat capaç de fer front a l'agressiu tractament al qual s'estava sotmetent per intentar combatre la seva malaltia.

Jesús Mariñas
Jesús Mariñas ha mort aquest dimarts als 79 anys | EP

Abans de morir, Jesús Mariñas va deixar tots els seus assumptes molt ben lligats. Fins i tot va deixar clar al seu marit quina era la seva darrera voluntat. Aquesta era que no se celebrés cap funeral i va demanar que la seva incineració fos el més íntim possible.

Trencat de dolor, al fotògraf no li va quedar cap altra opció de complir els darrers desitjos de la seva parella. Segons diversos mitjans de comunicació, ni el seu marit va poder ser present en aquest moment tan assenyalat.

Ara, la parella sentimental de Jesús Mariñas ha fet una petició una mica especial a tots els seus éssers estimats. I és que, Elio Valderrama vol passar aquest dolorós duel de la millor manera possible.

El marit de Jesús Mariñas fa una delicada petició

Durant aquests dies, molts amics i companys de feina de Jesús Mariñas han volgut enviar-li tot el seu suport i afecte a Elio Valderrama, ja que aquesta pèrdua no està sent gens fàcil per al fotògraf. Després de setmanes lluitant amb el seu marit, finalment ha hagut d'acomiadar-se'n després de més de 32 anys d'amor i complicitat.

Elio i Jesús Mariñas
El marit de Jesús Mariñas està passant per un duel complicat | Xarxes Socials

Després de no poder acudir al seu funeral, per petició del mateix Jesús Mariñas, el fotògraf es va traslladar fins a la casa que compartia amb el periodista a Madrid per passar aquest complicat moment de la millor manera possible.

Envoltat dels seus éssers estimats, Elio no ha parat de rebre tota mena de gestos d'amor i afecte. Segons va avançar 'Sálvame', el vidu està rebent una gran quantitat de rams de flors per part de diversos amics del matrimoni.

Tot i això, el programa ha assegurat que aquesta allau de regals no estan ajudant el marit de Jesús Mariñas i, per aquest motiu, ha demanat als seus amics que no enviessin més flors a casa.

El marit de Jesús Mariñas està rebent moltes mostres d'afecte

Jesús Mariñas ha estat una de les figures més importants dins la crònica social del nostre país, per això no és estrany que, només fer-se pública la seva mort, les xarxes socials s'hagin omplert de missatges de comiat.

Diverses cares conegudes del nostre país han volgut donar l'últim adeu a aquest gran periodista. Esperanza Gracia, Karmele Marchante o, fins i tot, Ana Rosa Quintana, han acudit a les xarxes socials per mostrar el seu dolor davant aquesta pèrdua.

Jesús Mariñas seriós
Els amics de Jesús Mariñas ploren la seva mort | Mediaset

Però, sens dubte, una de les persones que pitjor ho està passant és Chelo García-Cortés. La col·laboradora de 'Sálvame' està trencada de dolor, ja que la seva relació amb Jesús Mariñas traspassava les pantalles de televisió.

A través del seu compte d'Instagram, la periodista ha compartit unes imatges commovedores del seu gran amic i company de professió. «Suso, fa uns quants anys d'aquesta imatge, però volia compartir-la perquè ells també t'estimaven i vivim junts moments meravellosos a Barcelona», escrivia.

«Suso, te'n recordes d'aquests viatges inoblidables amb l'Eli, el teu marit i el teu company de vida, i amb la Marta, la meva companya de vida? No sé on ets, però segur que hi ha d'haver mar, sol i sorra. Querot moito. Bicos», va finalitzar l'amiga de Jesús Mariñas.

Una altra de les persones que s'han acomiadat del gallec ha estat Toñi Moreno, que  ha volgut recordar el dia que va conèixer aquest gran del periodisme espanyol.

«No em vaig poder enfadar mai amb tu perquè mai et vaig poder desmentir. La teva llengua mordaç estava plena de talent i de veritat. Quan et vaig conèixer em deien els veterans companys: 'No és l'ombra del que va ser'. Doncs no em vull imaginar! Lliure, com si no t'havies de dir periodista. Lliure i conseqüent. No saben el que els espera a dalt! T'estimo, Elio».