Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

El marit de Lydia Lozano confirma la separació que enfonsa la periodista

Lydia assumeix que el comiat és definitiu

Lydia Lozano està passant per una de les pitjors èpoques de la seva vida. Fa uns mesos que sembla que l'hagin maleïda i vol escapar d'aquesta situació que l'està consumint per dins. Enguany ha patit molts problemes i el seu estat s'ha agreujat amb una visita que l'ha deixat tremolant.

Lydia és una persona molt sensible i tot allò que ha experimentat durant aquest any no ho desitja ni al seu pitjor enemic, per exemple Al Bano Carrisi.

Després de trencar-se el braç i ser operada de l'esquena, el final d'any li tenia preparat un dels cops més grans que podia patir a la televisió.

El marit de Lydia és conscient que la ruptura és definitiva

La col·laboradora ha patit massa per culpa d'un home que encara no li ha perdonat allò que va fer fa 17 anys en un plató de televisió: va afirmar tenir dades contrastades que posaven de manifest que Ylenia Carrisi seguia viva 11 anys després que desaparegués sense motiu aparent.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly.
El marit de Lydia sap que la separació és definitiva. | CatalunyaDiari

La veritat és que Lydia tenia pànic a retrobar-se amb Al Bano de nou en un plató de televisió després de l'entrevista al Deluxe l'any 2011 que la va deixar completament enfonsada. Al Bano va decidir llavors que no la volia veure davant a l'entrevista que va oferir a Jorge Javier Vázquez després d'anys de silenci. Des d'aleshores Lydia no aixeca el cap. A més a més, al seu programa, Sálvame Diario, cada cert temps li han anat traient un tema que és massa dolorós per a ella.

La periodista assumeix que ell mai no li perdonarà el que va fer

Cada vegada que Al Bano feia una declaració parlant sobre el tema, Lydia Lozano estava al punt de mira i li preguntaven per això. Així, va patir de debò fins que el seu gran enemic ha tornat al plató on treballa cada dia. Han preguntat a Al Bano pel tema recurrent de les informacions de Lydia sobre la seva filla desapareguda, Ylenia. Poc abans de la seva dura entrevista contra Lydia, donava la cara davant els micròfons de Socialité per deixar clar que no en vol saber res més.

Des d'aquell dia del 2005 a Salsa Rosa, l'artista italià té clar que la ruptura amb la periodista és total: no hi haurà cap opció de perdó. El mal que li va fer aquesta declaració en directe de Lozano li ha fet reviure el passat. Va viure una època en què passaven els dies i la seva filla Ylenia no apareixia per a disgust d'ell i de la seva exdona, Romina Power.

«No vull la gent dolenta ni per prendre un cafè amb ella»

El cas és que l'artista italià ha estat més sincer que mai. Ha tancat la porta a un possible cara a cara per lligar caps amb Lydia Lozano.

«Va inventar una cosa absurda, inacceptable… he hagut de donar guerra», revelava Al Bano mentre l'atacava una vegada més anys després de la picabaralla en directe. «Aquesta dona instrumentalitza un fet destructiu per fer diners, sense bases i sense proves. No vull la gent dolenta ni per prendre un cafè amb ella», sentenciava davant els micròfons del programa presentat per María Patiño. A l'entrevista posterior al Deluxe, Al Bano ha estat molt clar: no vol saber res d'aquesta «gran actriu», la col·laboradora canària Lydia Lozano.