El marit de María Patiño, Ricardo Rodríguez, és actor i molt familiar

La parella va sorprendre els seus seguidors amb una boda durant les seves idíl·liques vacances en una platja de Sri Lanka

Maria Patiño i Ricardo
La parella porta 14 anys junts | Europa Press

María Patiño va sorprendre fa pocs dies als seus seguidors amb la publicació d'una fotografia amb la qual anunciava la seva boda sorpresa amb Ricardo Rodríguez. Tot i que eren poques les persones que sabien de la relació de la periodista, el cert és que la parella porta ja catorze anys junts i aquest casament ha estat la forma més bonica de confirmar una història que ve de llarg. 

Ricardo és natural de Veneçuela i va arribar a Espanya el 2004, poc temps després va conèixer la que ja és la seva dona. El matrimoni va voler casar-se en total intimitat en una discreta i simbòlica cerimònia a Sri Lanka, lloc escollit per a les seves vacances d'estiu. Una vegada passada la festa, Patiño es va encarregar de publicar unes fotos de l'esdeveniment i de deixar palès l'amor que es tenen mútuament.

Un reconegut actor que viu en l'anonimat

L'enllaç sorpresa va deixar amb la boca oberta a moltes persones, però el cert és que Patiño ja va advertir en més d'una ocasió que, si algun dia es casava, ho anunciaria quan ja ho hagués fet. Ricardo és un gran desconegut en comparació amb una de les presentadores més conegudes i estimades de Telecinco. El veneçolà és actor i ha participat en diverses campanyes publicitàries d'ulleres de sol i de salut dental.

Tanmateix, ha aparegut en sèries com 'Gran Reserva' i 'B&B'. Els que el coneixen saben d'ell que és una persona molt familiar, de fet es va portar a la seva mare i el seu germà del seu país natal a Espanya. Per tant, li agrada compartir part del seu temps lliure amb la seva família, així com practicar surf i cuidar el seu aspecte físic.

Finalment, l'actor ha demostrat el seu amor per Patiño tatuant-se una 'M' a la mà, d'igual forma, ella ho ha fet amb una 'R'. No hi ha dubte que l'amor és el denominador comú d'aquesta parella que recordarà per sempre més un dia d'estiu en una platja de Sri Lanka.

Ricardo, el marit de Maria Patiño
Ricardo és un actor que viu a Espanya des de 2004 | Instagram

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari