Fotomuntatge de Pepe Navarro i el seu altre fill, Marlo

Marlo, l'altre fill de Pepe Navarro, confirma la seva addicció

Pepe Navarro té altres fills que són desconeguts per al públic

Pepe Navarro va tornar a situar-se a la primera línia mediàtica després de la seva aparició al 'Deluxe' fa uns mesos. En aquella ocasió, va aprofitar la seva presència al programa per desmentir per enèsima vegada que fos el pare del fill d'Ivonne Reyes. Des d'aleshores, l'enfrontament amb la veneçolana a través de diferents mitjans no ha parat.

Però el presentador cordovès té dos fills més d'edats molt similars a les d'Alejandro. Són Andrea i Marlo, de 26 i 20 anys, i que són fruit del seu matrimoni amb Eva Zaldívar. No obstant això, són dos autèntics desconeguts a qui avui els posem cara.

El fill petit de Navarro és Marlo, que actualment es troba residint a Londres, segons recull 'Vanitatis'. Ha fet els seus primers passos al món de la moda i segons es pot apreciar a les seves xarxes socials, també és un gran aficionat a l'art contemporani.

A Instagram disposa d'un compte paral·lel on descriu les peripècies del seu gos, un cocker spaniel amb què comparteix el nom. A la seva biografia assenyala que té el costum de menjar-se els mitjons del seu amo.

Però per a disgust de la família, el jove té una addicció, i és que li agrada molt fumar. És habitual que en força de les seves fotografies aparegui amb una cigarreta a la boca. A més, li encanta la nit de la capital britànica, segons recull l'esmentat mitjà.

Imatge de Marlo, el fill en comú de Pepe Navarro i Eva Zaldívar, assegut al terra
El fill de Pepe Navarro, Marlo, és fruit de la seva relació amb Eva Zaldívar | Instagram

Segons sembla, Marlo es va mudar l'estiu del 2020 a Londres, on es troba de meravella. Allà roman al marge de totes les polèmiques protagonitzades pel seu pare. A més a més, cal no oblidar que amb prou feines s'emporta un any de diferència amb Alejandro Reyes, i que entre ells hi ha hagut una certa relació en el passat.

Per tant, van arribar a conèixer-se i fins i tot tenen amics en comú. Asseguren que havien congeniat força bé al seu dia, però per algun motiu es va anar perdent el tracte.

Pepe Navarro va tenir una altra filla amb Zaldívar. Es tracta d'Andrea, que mira de portar una vida apartada dels mitjans de comunicació. Això sí, en algun moment va estar temptada pels 'photocalls' i els esdeveniments, com va ser el cas de la gala 'Starlite', on va treballar com a part del departament de comunicació.

Sempre ha estat molt vinculada al seu pare i fins i tot va arribar a enfrontar-se judicialment amb Ivonne Reyes. La jove creia la versió del comunicador i va arribar a obtenir de manera irregular una mostra genètica d'Alejandro. Volia demostrar que no tenia cap mena de filiació amb el presentador d''Esta noche cruzamos el Mississippi'.

Al seu perfil de Linkedin es defineix com a una persona «positiva, curiosa, entusiasta i autoexigent». A més a més, està disposada a afrontar «reptes i canvis gràcies a la seva capacitat de resistència i a la seva actitud comunicativa».

A part d'això, Andrea ha intentat formar-se per tenir un futur lluny de la televisió. De fet, el seu currículum és força brillant, amb cursos a la Universitat britànica de Bath i un programa d'intercanvi al Canadà.

Pepe Navarro té dos fills més petits

Pepe Navarro té dos nens menors més, de 15 i 10 anys. Es tracta de Layla i Darco, que van néixer de la seva relació amb Lorena Aznar. I a diferència d'Alejandro, ells sí que tenen tracte amb Andrea i Marlo.

Precisament el fill d'Ivonne Reyes trencava el seu silenci en les últimes hores per carregar amb duresa contra el seu pare. En una entrevista a 'Lecturas' ha assegurat que «em repugna, em fa vergonya ser el seu fill».

Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro
Alejandro va carregar les últimes hores contra Navarro | GTRES

Explica que no té intenció de fer-se les proves d'ADN a un centre privat com reclama el presentador. Sobretot perquè no se'n refia. De les seves paraules se'n desprèn que està molt desencantat amb el famós comunicador.

De la mateixa manera, les darreres intervencions de Pepe Navarro a la televisió criticant la seva mare no li han agradat gaire. I és que creu que ha estat excessivament injust amb la veneçolana.