Muntatge amb fotos d'Olga Moreno i Marta Riesco.

Marta Riesco pren la paraula i li torna el cop a Olga Moreno

Marta Riesco ha plantat cara a Olga Moreno després de l'entrevista

Les declaracions d'Olga Moreno impliquen la pitjor de les traïcions per a Antonio David. La guanyadora de Supervivientes s'ha sincerat a la revista Semana i ha explicat finalment la seva versió de la història.

Molts han parlat per ella, però ha arribat el moment que trenqui el silenci. Malgrat que no agradi gens el seu ex, ni Rocío i David Flores, amb qui sempre ha estat molt unida.

«Ningú estimarà Antonio David com l'he estimat jo», sentenciava. «No em mereixo estar vivint aquesta situació. Vaig lluitar pel meu matrimoni fins que vaig veure el meu marit amb una altra».

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno, protagonista de l'entrevista que canviarà la seva relació amb Antonio David | GTRES

Unes declaracions que han obtingut una ràpida resposta de part de Marta Riesco, actual parella d'Antonio David. «Jo estic superenamorada i superfeliç, i no diré res. Cadascú que faci el que vulgui», li ha replicat la reportera. Una manera de tornar-li el cop i deixar-li clar que l'exguàrdia civil l'ha triat a ella.

Marta Riesco enfadada a plató
Marta Riesco s'ha enfrontat a Olga Moreno | Telecinco

«Em veus molesta? Estic més feliç que a tota la meva vida. A més, és que jo sempre dic la veritat, estic feliç i enamorada, a mi tant me fa», apuntava Riesco. «Això d'Olga m'ha sorprès, però només he vist quatre titulars i no parlaré del tema», afegia sense voler entrar en polèmiques. «Jo ja he dit que no comentaria res més, vull seguir amb la meva feina».

Marta Riesco ha contestat a les provocacions d'Olga Moreno

«I per respecte a la meva carrera, per respecte a la família d'Antonio David i a la meva no diré res, cadascú que faci el que vulgui, ho respecto moltíssim i ja està», tancava.

Per acabar, Riesco remarcava que ella ja ha lluitat molt pel seu amor i ja el té amb ella. «M'és igual el que digui la gent. Jo vull ser feliç, la meva família vol que sigui feliç, tinc una bona feina i ja està».

I prometia que «a El programa de Ana Rosa i Ya son las ocho diré tot el que hagi de dir, però us avanço que estic bé, vull continuar amb la meva carrera i no vull parlar de la meva vida i de la meva relació. Això és el que us puc dir».

Muntatge amb les cares de Antonio David, Olga Moreno i David Flores Carrasco
Olga Moreno podria allunyar-se de David i Rocío Flores | Catalunya Diari

Tot i això, lluny d'aquesta imatge de tranquil·litat que pretenia transmetre, sembla que en un primer moment la reportera es quedava força impactada després de descobrir l'entrevista.

«Estava molt alterada i nerviosa. Sentia que una altra vegada la seva vida podia canviar. Marta actua així perquè res del que passa a la seva relació és previsible», comentaven fonts properes. «Tot escapa al seu control i el seu noi tampoc sap tranquil·litzar-la. La situació és molt complicada», afegien.

El més vistós de l'entrevista d'Olga Moreno és que només uns dies abans es deixava veure en companyia d'Antonio David i la seva mare per celebrar el seu aniversari.

«Continuem sent una família independentment de la nostra separació. Anirem a dinar tots junts», apuntava l'exguàrdia civil en aquell moment. «Olga, els meus fills i la meva mare. No, tenim mala relació, hi ha una relació estupenda. I pel que fa a la meva relació amb Marta, estem molt feliços», remarcava.

Una actitud que ha estat molt criticada. «No es pot viure amb la nova parella una setmana i amb l'ex l'altra, estem veient una normalitat en situacions que no ho són». I segons diversos col·laboradors de Telecinco, es tractaria d'una estratègia per part d'Antonio David. «Hi havia intenció que sortís primer la imatge de Marta i avui la d'Olga», asseguren.