Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Chelo García-Cortés i Marta Roca

Marta, dona de Chelo García-Cortés, preocupada pel futur de la relació

Chelo reconeix els problemes del seu matrimoni

Chelo García-Cortés no viu un bon moment ara mateix. Tot i que, més que de moment, hauríem de parlar de mesos, ja que la presentadora no ha aconseguit refer-se.

En tornar al programa Sálvame a Telecinco després de patir un accident, la comunicadora confessa que ha viscut unes setmanes molt dures.

La seva tornada al Deluxe va ser molt emotiva: «Vull donar les gràcies per això, per l'afecte que he rebut aquests gairebé tres mesos, per tots vosaltres, la productora…».

A més, afegeix: «M'he hagut de trencar el radi per notar que, malgrat les nostres coses, no m'heu deixat ni un dia sola». Es nota que, encara que Chelo no sigui la més persona més feliç al programa, al fons se sent molt agraïda.

Imatge de Chelo García-Cortés asseguda a una cadira de rodes
Chelo García-Cortés havia de fer front al seu trencament. | Arxiu

 

Recordem la tornada de Chelo García-Cortés

«Això m'ha marcat massa. Crec que al final serà positiu. Hi ha hagut moments molt durs a casa. Ha estat angoixant, terrible, de veritat. Em feia por no poder tornar aquí».

Amb aquestes paraules, la comunicadora expressava en tornar al programa com s'havia sentit durant la recuperació. Va arribar a confessar que hi va haver moments en què la seva mà no responia, una cosa que va fer que saltessin les alarmes.

Fins i tot ha dit que «feia dues hores diàries de rehabilitació perquè volia tornar». Chelo confessava emocionada que, durant aquest temps, la seva parella, Marta Roca, també ha patit. Tant que recordem que també va tenir un accident, però va ser domèstic.

La parella de Chelo va caure a la piscina i es va trencar el taló, de manera que la convivència entre les dues es tornava cada cop més difícil. No va ser fàcil per a la parella superar els obstacles que es van interposar en la seva relació, ja que tot això va agreujar la situació.

Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós
La col·laboradora no viu el seu millor moment sentimental. | Mediaset
 

Chelo García-Cortés i la seva relació amb Marta

Com és evident, quan les coses no van bé en l'àmbit personal, acaben afectant altres àmbits de la vida. I això és el que els va passar a Chelo i a la seva parella Marta. Després de trobar-se en mig d'un cercle de males notícies, la seva relació va haver de passar per molts alts i baixos.

Els mesos en què la presentadora va estar tancada a casa seva va viure un autèntic infern emocional. La col·laboradora va declarar a la seva tornada que la seva recuperació del trencament del radi s'havia vist força afectada per la convivència amb la seva parella.

Declarava, així, la periodista, que mentre «una era manca, l'altra, coixa», un fet que va originar més d'una picabaralla entre la parella. Han estat temps difícils per a totes dues, que ara sembla que tornen a ressorgir a causa de la situació econòmica de Chelo García-Cortés.

A més, la comunicadora va confessar que, tot i que no es van arribar a separar mai durant aquest període, sí que van tenir fortes discussions.

Fins i tot ella mateixa ho reconeix: «Hem discutit molt, hi ha hagut baralles perquè jo no estava bé i ella tampoc. Fins i tot Maggy s'ha vist afectada, li han sortit cabells blancs a la pobra».

Sens dubte, estem davant d'un dels casos en què la parella pot donar una sorpresa en qualsevol moment. Bé perquè la relació aconsegueix superar els problemes i estan millor que mai, o bé perquè passa tot el contrari.

Esperem que sigui el primer, perquè a la pobra Chelo no li aniria gens bé una ruptura amb la seva parella, tot i que ella sembla tenir sospites. No sabem els pensaments que Marta Roca té de cara al futur de la seva relació, però segur que l'amor guanya la batalla.

Ara només queda que, a més de l'amor, també comencin a guanyar en un altre aspecte: diners. És evident que totes dues ho necessiten i que solucionaria molts dels seus problemes.