Marta López confessa el que va haver de fer per alimentar els seus fills

La col·laboradora s'ha obert en canal per parlar de l'època més dura de la seva vida

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López confessa el que va haver de fer per alimentar els seus fills | Catalunya Diari

Marta López, col·laborada habitual a 'Mediaset' i exconcursant de 'Gran Hermano', ha viscut un 2020 amb molts alts i baixos, especialment marcat per una gran intensitat a l'amor. La col·laboradora de 'Sálvame' i 'Ya es mediodía' s'ha convertit en una de les principals protagonistes de l'any després que el tan comentat 'Merlos Place' explotés a l'inici del confinament.

Mesos més tard, la premsa del cor parlaria i molt de la seva breu relació amb Efrén Reyero, que es va liquidar fa poques setmanes. Tot i ser un any nefast en l'amor per a Marta, fa uns dies ha donat a conèixer un nou negoci, el d'una 'app' de cites per conèixer gent. La col·laboradora mai s'ha donat per vençuda tot i travessar males èpoques, com s'ha demostrat en l'exclusiva que ha ofert a la revista 'Lecturas', on confessa que en un temps passat va haver de demanar diners perquè mengessin els seus fills.

Marta López, arruïnada en la pitjor època de la seva vida

Després de participar en el 'reality' 'Gran Hermano' allà per l'any 2002, la col·laboradora de televisió va residir durant 10 anys a la localitat de Talavera de la Reina, ciutat en la qual va llançar diversos negocis que no van acabar massa bé. «Em vaig arruïnar», ha confessat a 'Lecturas', abans d'explicar que aquest va ser el veritable motiu de la seva tornada a la capital d'Espanya.

«Un dia que ja no podia més, vaig veure que allà no hi havia vida, que allà em moria. Vaig agafar els meus tres fills i vaig anar a Madrid. No és que no tingués diners, és que tenia un deute de no sé quant! Vaig fer fora als inquilins i em vaig ficar a la casa que jo tenia», ha revelat Marta López, abans d'admetre que va estar dotze mesos sense poder pagar la hipoteca de casa i que es va posar a buscar feina fins que la van contractar a una empresa de càtering.

La seva tornada a Madrid per refer la seva vida

Marta explica amb tot detall per què va decidir tornar a Madrid. «Vaig anar a Madrid amb una mà davant i una altra darrere i sola. Dormint en una habitació tots quatre amb un radiador perquè no podia encendre la calefacció de la casa. No et parlo de la prehistòria, et parlo de fa tres anys i mig o quatre. Em sento molt orgullosa perquè he aconseguit sortir de la ruïna», ha dit Marta.

Tirant de sinceritat, la col·laboradora de 'Mediaset' ha admès quina va ser l'època més dura d'aquesta etapa de la seva vida, en la qual tot just disposava de diners i havia de mantenir als seus tres fills. «He hagut de demanar diners perquè mengessin els nens. Vaig perdre molts amics quan els hi vaig demanar ajuda econòmica», ha afirmat Marta, que a poc a poc ha tornat a veure la llum i en l'actualitat ha trobat l'estabilitat econòmica gràcies a la seva tornada a 'Mediaset'.

El nou projecte de Marta: una 'app' de cites

Fa uns dies, la col·laboradora de 'Sálvame' ha tret a la llum el seu nou projecte empresarial, una 'app' de cites que ha començat a promocionar amb unes fotografies seves en les quals surt nua.

L'aplicació per conèixer gent s'anomena 'Tentations' i la madrilenya la defineix com una 'app' per a «connectar amb gent, trobar parella o simplement fer un pla divertit». Marta López assegura que vol evitar els perfils falsos i donar als seus clients una sèrie de professionals: 'coaching', entre psicòlegs, nutricionistes i entrenadors personals, per ajudar a trobar parella: «Cal complir uns requisits perquè estiguem tots segurs i tranquils, on no hi hagi perfils falsos, per això és necessari enviar el DNI», afirma.


Comentaris

envia el comentari