Marta López a Madrid a l'abril de 2020

Marta López troba l'amor en un vell conegut de Telecinco i es 'liarà'

Marta López està sortint amb un ex d'una altra famosa de la cadena amb qui no té bona relació

Marta López té una complicada vida sentimental per la qual han passat diverses cares conegudes del nostre país. I ara aquesta ha tornat a ampliar-se. El motiu és que està gaudint d'una nova conquesta que no deixarà ningú indiferent.

En concret, està sortint amb l'ex d'una altra famosa de Telecinco amb qui ella té una relació molt tensa. És l'antiga parella d'Alexia Rivas, col·laboradora que precisament va ser la causant que la madrilenya trenqués amb Alfonso Merlos.

Sembla que s'apropa un enfrontament segons les reaccions que ha provocat aquest nou romanç.

Marta López té nova parella

En aquests moments, pensàvem que la que fos concursant de Gran Hermano seguia sortint amb Rubén. Sí, amb el policia que va conèixer a l'estiu i amb qui no havia dubtat a posar públicament. Per aquest motiu ens ha sorprès moltíssim la portada d'avui de la revista Diez Minutos.

Aquest mitjà ens ha deixat amb la boca oberta en revelar que Marta López té nova parella. Ell es diu Josep, té 37 anys i és empresari. I el més curiós de tot ha estat descobrir que aquest va estar sortint amb Alexia Rivas.

Segons s'ha revelat, es van conèixer en un sopar de Superviventes al qual ell va acudir acompanyant Alexia, amb qui estava sortint en aquell moment. A la vetllada sembla que va sorgir el 'feeling' entre els qui ara són parella, però la cosa no va anar a més per la relació que ell mantenia.

Temps després, Alexia Rivas i Josep van trencar i, per tant, aquest ja tenia 'el camí lliure' per iniciar un romanç amb Marta López. I això és el que ha fet, provocant l'enuig enorme de qui va ser la seva xicota.

Segons revela Diez Minutos, en conèixer la notícia, la jove ha optat per bloquejar-ho al WhatsApp i també a les xarxes socials. No pot entendre que tingui alguna cosa amb la seva 'enemiga'. I és que cal recordar que elles no es poden ni veure després d'estar enfrontades per les seves respectives relacions amb Alfonso Merlos.

Marta López i Alexia Rivas, les dues protagonistes del 'Merlos Place', a 'Supervivientes'
Alexia Rivas, amb qui Marta López té una mala relació, és l'exparella de Josep | Mediaset

 

Marta López està il·lusionada amb Josep

A l'exclusiva, queda de manifest que Marta López està lliurada plenament a la seva relació amb el català. Bona mostra són les imatges que s'han publicat a la revista, on es mostren molt afectuosos i tenint gestos de gran complicitat.

Aquestes fotografies van ser fetes el 4 de febrer passat quan van gaudir d'una trobada a Madrid. Segons s'explica, van estar sopant amb uns amics, entre els quals hi havia Alejandro Albalá, però després de la vetllada, van voler tenir un moment íntim. Per això la parella va marxar fins a l'hotel on el català s'allotjava.

Primer pla de Marta López amb el cabell llis i parlant amb algú
Marta López està molt contenta amb la seva nova parella | GTRES

Allà van passar diverses hores fins que, al voltant de les 03:00, la col·laboradora va abandonar el lloc per marxar a casa seva. Això sí, l'endemà ella va tornar fins a l'esmentat hotel i novament van estar junts força temps. Després, al voltant de les 15:00, van sortir per protagonitzar el moment del comiat.

En aquest instant, Marta López va marxar per a les instal·lacions de Telecinco, perquè aquella tarda li tocava treballar a Sálvame. Josep, per la seva banda, es va encaminar fins a l'estació d'Atocha per agafar un tren de camí a Barcelona.

De moment, l'exparticipant de Gran Hermano no s'ha manifestat sobre aquesta exclusiva. Caldrà esperar per veure si parla a les seves xarxes o en algun dels programes de Mediaset on col·labora. Però també hi ha un gran interès a conèixer què diu Alexia Rivas de la nova parella, perquè segur que no té 'pèls a la llengua'.