Marta Peñate

Marta Peñate, obligada a prendre una dràstica decisió que afecta el bebè

Marta Peñate preocupa els seus seguidors després de revelar un seriós problema de salut

Marta Peñate vol complir un somni i farà tot el possible perquè es faci realitat. La concursant, que ha guanyat protagonisme després del seu gran èxit a Supervivientes, on va quedar segona, vol centrar-se en la seva vida actual.

La noia manté una relació sòlida amb Tony Spina i els plans de la canària estan clarament definits. Això sí, hi ha hagut certs inconvenients que intentarà solucionar per poder ser mare amb l'ex de Makoke.

Si les seves intencions surten bé, el primer fill arribarà al món d'aquí a uns mesos. En poques setmanes, la polèmica concursant de Supervivientes se sotmetrà a un tractament in vitro per poder tenir el seu fill.

Marta Peñate no amaga la dificultat sobre el desitjat fill

L'exconcursant de La isla de las tentaciones no es podrà quedar embarassada de manera natural per una raó què té a veure amb la seva salut. Ho ha revelat fa unes hores: té dificultats als ronyons i una condició uterina (retroversió de l'úter) que fa complicat tenir el seu fill.

Marta Peñate a la platja de 'Supervivientes'
Marta Peñate vol ser mare després d'haver tornat de 'Supervivientes'. | Mediaset

«Jo només tinc un ronyó i els problemes nefrològics van acompanyats de problemes uterins. Tinc retroversió tricorne. Tinc moltes coses. Hi ha de tot», ha explicat a Sálvame aquesta mateixa setmana. «Tinc il·lusió i com m'he de fer moltes proves i moltes coses, no vull endarrerir-ho gaire. La meva por és que s'endarrerís», ha explicat l'exsupervivent, que va saltar a la fama gràcies a La isla de las tentaciones.

La parella té clar que volen ser pares. Després de descansar a l'estiu d'una dura experiència als Cayos Cochinos, la noia se sotmetrà a aquest tractament de fecundació.

Marta Peñate té una dificultat, però ningú la frenarà en el seu objectiu

Actualment, Marta Peñate té tots els sentits posats en el tractament que haurà d'emprendre per poder quedar embarassada, encara que tingui l'úter retrovers.

Ens referim a un úter invertit, retrovertit o en retroversió quan s'inclina i descansa cap al recte i la columna vertebral. Això vol dir que la part inferior de l'úter va cap arrere i no en direcció a l'abdomen i la bufeta, com és normal a l'úter en anteversió.

Parlem d'una alteració de la posició de l'úter que no es relaciona amb la fertilitat. Això sí, pot derivar en alguns contratemps per tenir fills si hi ha altres malalties. Per exemple, assenyalem la malaltia inflamatòria pèlvica o l'endometriosi.

Marta Peñate i Tony Spina millor que mai com a parella

Marta Peñate ha estat a Sálvame amb una falsa panxa d'embarassada i postrada en una llitera. Així, ha donat detalls sobre la seva futura boda amb Tony Spina, que en aquest cas s'ajornaran per un temps. «Per a la meva família és un pecat, no em casaré abans, la meva família per a això és una mica antiquada i jo no vull casar-me primer. Vull tenir un fill».

Cal recordar que l'exsupervivent i Tony Spina es van comprometre cap al novembre del 2021. «Estic molt emocionada, per això em veuen amb aquesta cara», revelava la jove al seu moment.

«Ell no vol sortir perquè és un covard i un vergonyós, però ho ensenyaré, és un anell de compromís. Em queda genial». Així, el seu xicot li va regalar un bonic anell de compromís amb què resolia els dubtes i demostrava que la seva relació anava vent en popa.

Amb tot, al cap de pocs mesos de començar la seva història d'amor, tots dos se'n van anar a viure junts a un gran pis proper al Passeig de la Castellana. «El millor que m'ha passat a la vida ha trigat 30 anys a arribar, que ets tu». Així s'expressava aquest dimarts Marta Peñate en explicar tothom les seves intencions de casar-se amb el seu xicot televisiu.