Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marta Riesco

Marta Riesco i Antonio David Flores: la gran boda del 2023

Marta Riesco i Antonio David tenen moltes ganes de passar per l'altar

La de Marta Riesco i Antonio David Flores pot ser, sens dubte, un dels grans casaments del 2023. I és que la reportera té moltes ganes de passar per l'altar amb qui considera l'home de la seva vida.

De fet, ella té molt clar com li agradaria que li demanés matrimoni, i així li deixava caure.

«Quan em vagis a demanar matrimoni m'agradaria que anéssim a la torre Eiffel», li deia. A més, també li exigeix que soni de fons La vie en rose i fins i tot té clares les paraules amb què espera que es declari.

Marta Riesco
Marta Riesco té moltes ganes de casar-se | GTRES

«La torre Eiffel és preciosa, però res en comparable a tu». Sens dubte, una proposició molt romàntica que a moltes ens agradaria escoltar.

Riesco no té cap dubte que Antonio David és l'amor de la seva vida i fa temps que deixa caure les ganes que té de passar per l'altar.

«És l'amor de la meva vida, em vull casar amb ell, vull tenir fills amb ell, i tot amb ell; a curt termini si pot ser», cridava als quatre vents.

I més tenint en compte que la seva relació amb els fills del malagueny també es troba en el millor moment.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores abraçats.
Marta i Antonio molt enamorats | Instagram @marta.riesco

De fet, la reportera es desfeia en afalacs cap a Rocío Flores. «A Rocío la pots veure com una persona seriosa, amb aparença de persona distant», deia sobre ella.

«Però no hi té res a veure, Rocío és una persona molt amable i afectuosa que ha estat molt pendent de mi durant aquests mesos en els quals m'ha passat de tot», sostenia.

«Que estigui aquí aguantant tot aquest xàfec el dia que presenta un esdeveniment és una cosa que li agrairé tota la meva vida».

Marta Riesco té moltes ganes del 'sí, vull' cap a Antonio David

Mentre que, per part seva, la jove assegurava que a poc a poc havia aconseguit acceptar la nova xicota del seu pare.

«Tot té un procés. Jo abans, a la Marta la veia d'una manera. Era la meva companya de feina i ara la veig com la parella del meu pare», aclaria sobre la seva relació.

«Ara l'únic que m'importa és que la meva família estigui bé. Junts o separats. No soc qui per jutjar ni ficar-me a la vida de ningú».

Per part seva, la parella d'Antonio David està imparable i té clar que ningú aconseguirà enfonsar-la. Sobretot després de com de malament ho ha passat després de sortir a la llum la seva relació amb l'exguàrdia civil.

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
Marta Riesco té molt clar com i on li agradaria que es declarés Antonio David | GTRES

«Han intentat enfonsar-me, que trenqués amb la meva parella de totes les maneres possibles i, també, que fos insegura, que no volgués sortir al carrer», es lamentava.

Tot i això, la reportera sent que ja ha guanyat aquesta batalla.

«La meva casa al principi estava pensada només per a mi», confessava Riesco recentment. Tot i que Antonio David no va trigar a instal·lar-s'hi després de separar-se d'Olga Moreno.

Marta Riesco
Marta Riesco està molt feliç amb la nova vida | GTRES

Tampoc no és cap secret l'alta vida que porten la parelleta, ja que sempre podem veure'ls als millors restaurants i gaudint dels plans més exclusius.

Així, segurament no dubtaran a llençar la casa per la finestra a l'hora de casar-se. Un esdeveniment que tots esperem amb gran expectació, però que no podran fer fins que Antonio David oficialitzi el seu divorci.

Sembla que el malagueny no ha signat els papers amb Olga Moreno i queden, encara, detalls per concretar.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp