Marta Riesco posant

Marta Riesco arriba al límit i anuncia una important decisió

Marta Riesco no ha pogut suportar la pressió

Marta Riesco ja no aguanta més. Els esdeveniments ocorreguts en els darrers temps l'han portat a prendre una decisió important. Deixarà durant uns dies la televisió per descansar i intentar recarregar energies.

La reportera així ho comunicava als seus seguidors en una publicació d'Instagram. «Necessito evadir-me de tot. De tanta crítica, de tanta exposició, de tantes provocacions, de tants i tants comentaris negatius», va escriure.

La ruptura amb Antonio David comença a passar factura a Marta. Pensava que tot seria meravellós al costat de l'ex de Rociíto, però s'ha trobat amb un altre escenari ben diferent. Tot i que ella assegura que no vol ser un personatge públic, aquesta relació l'ha catapultada a la primera línia mediàtica.

Divendres passat tenia previst fer la presentació en públic del seu noi, però finalment la van deixar plantada. Era un dia molt especial per a ella, ja que feia 35 anys i havia reunit el seu grup d'amics. Però només unes hores abans de la festa va saber que el seu xicot no hi acudiria.

Això el va portar a prendre una mesura dràstica. Trencar amb l'exguàrdia civil, amb qui no ha tingut contacte des de llavors, com va confirmar ella. Va intentar posar-se en contacte amb ell diverses vegades, però mai va rebre resposta.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco va plorar a televisió el darrer divendres | Mediaset

Ara vol estar un temps allunyada de les càmeres. «Necessito respirar i comprovar que segueix havent-hi llum tot i que el túnel es torna més fosc per segons», admetia. Amb molta intel·ligència, la periodista decideix apartar-se conscient de l'enorme dany que ha patit la darrera setmana.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

Es prendrà «uns dies per trobar-me i refugiar-me als meus». Possiblement es tractarà d'unes simples vacances amb motiu de les festes de Setmana Santa, però ella ha volgut comunicar-ho així. Aquest descans us arriba en el moment més oportú.

Tot i tots els cops patits, Marta Riesco confessa que se sent «valent i forta». A més, no es penedeix d'haver-se lliurat completament a l'home que estimava. «Ho he donat tot per la raó més meravellosa i poderosa que hi ha, l'amor», afegia.

Tractarà d'aprofitar el temps per desconnectar i fugir dels mitjans de comunicació. Promet que a la tornada tornarà amb moltes ganes. «Tornaré amb la mateixa llum i amb la mateixa alegria que em caracteritza, això us ho prometo», explicava als seus seguidors.

Volia agrair-los que sempre estiguessin al seu costat en els moments més crítics. «Gràcies per tots els que sempre esteu i pels que heu estat», assenyalava.

Va intentar tranquil·litzar-los assegurant que «no tinc por, només he perdut una mica de força i moltes ganes». Però té la seguretat que «les recuperaré».

Marta Riesco rep l'afecte dels seus

Marta Riesco creu que ha arribat el moment de prendre un descans. De reflexionar i valorar tot allò que l'espera al davant. Malgrat que marxi de vacances uns dies, els programes en continuaran parlant.

A la tornada haurà d'estar preparada per suportar novament les crítiques i comentaris per part dels companys. Té clar que tornarà en molt poc temps i amb les piles carregades.

Marta Riesco posant davant d'una limusina rosa
La reportera va veure com Antonio David la deixava plantada el dia del seu aniversari | GTRES

Això sí, fa una recomanació molt interessant per a tots aquells que la segueixen en xarxes socials. «Escolliu la salut mental per sobre de tot i de tots», va escriure.

Marta ja va passar per una clínica especialitzada fa unes setmanes per tractar els problemes d'ansietat. Es va veure desbordada per la pressió i no li va quedar més remei que posar-se en mans d'especialistes. No vol que es torni a repetir aquesta situació i n'ha dit prou.