Primer pla d'Olga Moreno

Olga Moreno destapa la mentida que ho explica tot

Olga Moreno podria ser el motiu de la ruptura d'Antonio David i Marta Riesco

Olga Moreno està indignada amb Marta Riesco. I és que la periodista ha culpat a la dona d'Antonio David Flores com a causant principal de la ruptura de la parella. Riesco donava una notícia divendres al plató de Ya son las ocho i sorprenia a tots els allí presents.

Sense dubtar, la tertuliana trencava en directe amb la seva parella fins fa uns dies perquè l'ex de Rociíto no l'havia tractat com ella es mereixia. I és que l'andalús va deixar tirada, per segona vegada, la que era la seva nòvia el dia que celebrava el seu aniversari.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco, molt decebuda amb Antonio David Flores | Telecinco

Una situació que va fer col·lapsar Riesco. Va decidir que la millor manera d'expressar els seus sentiments era explicar a tot Espanya que la seva història d'amor havia arribat a la fi.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

Olga Moreno, al punt de mira després de la ruptura

Tot i que la seva primera reacció va ser donar-li la culpa a Antonio David, aquest dilluns, la reportera de Telecinco reapareixia al seu programa explicant el següent. «No m'agafa el telèfon, no en sé res», va dir. A més, segons Marta, la responsable d'aquesta situació no és cap altra que Olga Moreno.

Sense nomenar-la directament, la Marta va deixar caure que l'Olga ha estat la persona que ha acabat amb la seva història d'amor amb Antonio David, ja que se sent lligat per ella.

«Fa vuit mesos que va dir que se separava. Ja no puc estar tancada en una casa per no fer mal a altres persones. És que no puc ser més clara», va lamentar la reportera.

Muntatge Olga Moreno, Marta Riesco i Antonio David Flores
Olga Moreno podria ser el motiu de la ruptura | Catalunya Diari

D'altra banda, Riesco ha deixat clar que la filla d'Antonio David Flores no és la culpable del final de la seva relació.

«Rocío Flores no té res a veure amb això, al revés, perquè la noia m'ha agafat el telèfon, m'ha estat consolant i hem estat parlant. Respecta la decisió del seu pare. És molt bon pare i jo estic amb ell sabent que la seva prioritat són els seus fills», va explicar.

D'altra banda, s'ha publicat que dies abans de l'aniversari de Marta, l'andalús va agafar les coses del pis de la jove per tornar a Màlaga.

Marta López surt en defensa d'Olga Moreno després dels atacs rebuts

Després d'assenyalar amb el dit a Olga Moreno, una col·laboradora de Ya es mediodía ha tret la cara per ella. I no és cap altra que Marta López, que esclatava al plató per defensar la seva amiga Olga de totes les crítiques rebudes.

Des que es van conèixer a Supervivientes 2021, l'amistat de Marta López i Olga Moreno ha estat sempre en dubte. Però queda clar que la tertuliana sempre ha defensat a l'andalusa quan tot va malament.

Muntatge amb fotos de Marta López amb Olga Moreno.
Marta López ha defensat a la seva amiga Olga Moreno | La Noticia Digital

Marta López està farta de les crítiques cap a la seva amiga i així ho ha dit en directe. «Ja n'hi ha prou de donar la culpa a Olga! Olga té una altra vida i altres preocupacions per dir-li a Antonio David que vagi a un lloc o deixi d'anar-hi. Que no hagi anat, és perquè ell no ha volgut anar-hi», ha sentenciat.

Així mateix, Marta López sí que ha estat d'acord amb Marta Riesco a deixar fora de tot a Rocío Flores. Però li ha molestat que no fos igual de contundent quan es va referir a l'Olga.

I és que aquestes paraules de Marta han donat a entendre que la reportera criticava d'alguna manera a la dona d'Antonio David.

«No puc estar tancada a casa per por d'altres persones que no són els seus fills i a fer mal a altres persones. Ell no ha pres la decisió que hauria d'haver pres respecte al meu aniversari», deia Riesco aquest dilluns.