Primer plànol de Marta Riesco posant amb rostre seriós i una mà recolzada en el seu cap

Marta Riesco ataca Antonio David Flores: «He fet que la meva mare emmalaltís»

Marta Riesco ha respost a les noves acusacions d'Antonio David Flores

Marta Riesco ha carregat durament contra Antonio David Flores en descobrir les últimes declaracions del col·laborador. Flores assegura que es penedeix d'haver estat amb Riesco i defineix els tres anys de relació com «un error». La periodista ha donat un cop de taula i li ha contestat perquè no entén aquest canvi d'actitud.

Marta Riesco ha carregat contra el seu ex, que no n'ha parlat bé al compte de YouTube. Antonio David considera que no hauria d'haver estat amb Marta i aquest atreviment ha acabat amb la paciència de la reportera. Aquesta última li ha recordat que va perdre el seu lloc de treball a 'El Programa de AR' per donar-li suport i no entén aquest canvi.

Marta ha parlat més clar que mai i ha acusat Antonio David d'acostar-se a una persona que li fa mal.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David Flores rep un nou atac | YouTube

«És un pocavergonya. Si ha estat capaç de parlar amb la persona que m'estava fent mal i de creure-la, de què no serà capaç? He sentit que en aquests gairebé 3 anys de relació no va donar mai la cara per mi. Mai em va defensar. Em va deixar sola i perduda només per guardar la cara públicament», ha expressat al seu compte de Twitter.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco ja no calla: «Em vaig equivocar»

Marta no entén que Antonio David digui que n'està penedit, però ella assegura que sent el mateix perquè té motius. Considera que la seva ex ha traspassat tots els límits i no està disposada a guardar silenci durant més temps.

Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'
Marta Riesco està molt dolguda | GTRES

«Si tu et penedeixes de les teves decisions, imagina't jo, que he perdut la meva feina i he fet que la meva mare emmalaltís. Jo també vull dir-te que em vaig equivocar, tant jo com tota la meva família ens vam empassar les teves mentides i tot el que deies. Els deies que m'estimaves i que la teva relació estava trencada des de feia gairebé 3 anys, el mateix temps que has estat amb mi».

Riesco se'n penedeix perquè creu que els seus problemes han acabat repercutint en la seva mare. Si tornés enrere, no estaria amb Antonio David Flores perquè, segons les seves paraules, la seva mare va emmalaltir després de la ruptura.