Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de la discussió entre Marta Riesco i Belén Esteban a 'Ni que fuéramos'

Marta Riesco i Belén Esteban, a crits i sense control: 'Et vas tirar a un home casat'

Marta Riesco i Belén Esteban s'han embrancat en una monumental esbroncada en ple directe

Marta Riesco i Belén Esteban s'han vist les cares per primera vegada en molt temps a Ni que fuéramos. Ocasió, en què han saltat les espurnes.

I és que ha arribat un punt en què totes dues han perdut el control i s'han embolicat a crits. De fet, ni tan sols María Patiño sabia què podia fer per frenar-ho.

La tensió entre totes dues es podia tallar gairebé des del principi. "Jo a tu no t'empasso, t'ho dic clar", ha assenyalat contundent Esteban.

I és que la guerra entre totes dues ve de lluny. Encara més, van poder arribar fins i tot a les mans en certa ocasió.

Captura de Marta Riesco i Belén Esteban discutint a 'Ni que fuéramos'
Belén Esteban i Marta Riesco, en peu de guerra a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie, TEN TV

Sobretot, perquè la Belén acusa la Marta d'haver parlat malament de la família. Quelcom, que no el perdona. “Tu has nomenat les persones que més vull i que no es toquen”.

Una esbroncada que començava arran de certa broma que Esteban va fer sobre la reportera. Tot i que Marta Riesco començava demanant-li perdó a la tertuliana, Belén ha deixat molt clar que no se'n creu la versió.

"Vull començar demanant perdó per aquest episodi, perquè no és una actitud que jo tingui al meu dia a dia. No estava en un bon moment per a mi i estava amb medicació", s'ha excusat la reportera.

Belén Esteban i Marta Riesco s'han embrancat a crits en ple directe

"Després vaig anar a urgències amb la meva mare i em van dir que m'havien d'ingressar. Això va acabar per fer-me explotar, però mai no havia de nomenar qui saps que vaig nomenar", s'ha lamentat.

Segons Marta, ella havia escoltat unes declaracions de Betlem en què reien de la seva situació. "A més, va ser una de les més crítiques amb mi".

Amb aquest antecedent, totes dues es retroben dies després abans d'entrar a treballar i allà van saltar les espurnes.

"El que no deixaré passar és que parlis de la persona que més vull", ha sentenciat Esteban molt molesta. "Em vas fotre la vida amb el que vas dir".

"Doncs igual que a tu et fa mal la teva filla, a la meva mare també li fa mal el que diguin de mi", li ha replicat Marta Riesco.

Captura de l'enfrontament a 'Ni que fuéramos' entre Marta Riesco i Belén Esteban
Marta Riesco i Belén Esteban protagonitzen una esbroncada monumental | Canal Quickie, TEN TV

"Jo he parlat de la teva mare o el teu germà?", ha saltat alhora Belén. "T'ho dic molt clar: no puc amb tu. Jo em crec que ho hagis passat malament, però jo sé moltes coses teves".

Aquí, la tensió ha anat escalant cada vegada més, fins que Belén Esteban ha tret a la llum el tema de què va passar a Cantora.

"Ens vèiem als passadissos i et vaig preguntar si eres lesbiana o bisexual. Amb tots els meus respectes, perquè pots menjar-li el cony a qui vulguis", ha explotat Belén Esteban.

I aquí Marta Riesco ha insinuat obertament que Belén va ser infidel al seu marit. "Igual que tu les cues", li ha dit alhora.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco plorant al plató de 'Ni que fuéramos Shhh' durant l'emissió del programa del 10 de juny de 2024
Marta Riesco, protagonista del moment | Canal Quickie, catalunyadiari.com

Aquí, María Patiño ha perdut el control i els ha exigit a les dues que la respectin. "Em respectareu totes dues", ha conclòs la presentadora amb un cop a taula.

Sens dubte, una topada que a ningú li passarà desapercebuda i que ha donat peu a un autèntic caos al plató de Ni que fuéramos.