Foto de Marta Riesco

Marta Riesco explica per què ha publicat el gran secret de David Flores

Marta Riesco aclareix les coses després de les nombroses crítiques que ha rebut

Marta Riesco sembla que viu en un núvol des que està sortint amb Antonio David. Tant és així i tan feliç està que no dubta a compartir a les xarxes tot allò que fa al seu costat. Per això ha pujat fotografies amb el seu fill, David Flores, al seu aniversari, per la qual cosa ha rebut nombroses crítiques.

Davant la situació, ella ha optat per intentar donar explicacions del motiu pel qual ha publicat fotos amb el noi. Fins i tot s'ha atrevit a revelar el secret, amagat fins ara, de per què ha anat a l'aniversari de David, així com detalls de la festa que li van preparar, una informació totalment privada. `Tanmateix, no ha convençut tothom amb les seves justificacions.

Marta Riesco reacciona davant les crítiques

La reportera de Fiesta ha estat aquests dies a Màlaga amb el seu xicot gaudint de la ciutat i de la família d'ell. No obstant això, el moment més especial d'aquesta escapada ha estat conèixer el fill d'Antonio i participar en la festa sorpresa que li han organitzat pel seu 24è aniversari.

Marta ha estat tan encantada d'integrar-se tant a l'entorn de la seva parella que no ha dubtat a presumir-ne a Instagram. Així, ha penjat fotos amb David fent-li un petó, del pastís d'aniversari i, fins i tot, els tendres moments del noi amb la seva germana i el seu pare.

Aquestes imatges han estat molt criticades a xarxes. En concret, han retret a Riesco que hagi utilitzat el fill del seu xicot. Hi ha qui considera que fer-lo present a les xarxes és una manera de ferir novament la mare d'ell, que fa anys que està separada d'aquest.

Marta Riesco ha decidit explicar per què ha publicat el secret de David, la foto del seu aniversari. Només volia tenir un gest bonic amb ell, mai no ha tingut mala intenció i ho ha fet per l'afecte que li té.

A causa de la quantitat de missatges atacant-la que ha rebut, la reportera ha decidit explicar-se i justificar-se amb una foto d'ella viatjant al tren de tornada a Madrid. I al costat d'aquesta ha escrit: «De vegades, encara m'aclaparo quan sento que se'm jutja injustament. Sempre es veu alguna mala intenció en les coses que faig o dic quan, al capdavall, tot es redueix a una cosa, l'amor i fer felices les persones que ens envolten. I en això estem i en això seguim».

Seguint aquesta mateixa línia, Marta escrit un altre comentari a Twitter: «He passat uns dies tan bonics i envoltada de tant d'amor que, quan llegeixo alguns comentaris, sento pena de com de mal pensats sou. Només volen entelar els moments preciosos, però sabeu què? He estat amb qui m'ha demanat que estigui i he estat amb qui volia ser-hi». Amb aquestes declaracions, deixa clar que David Flores Carrasco segurament volia que ella fos present al seu aniversari.

Després, ha optat per compartir una altra instantània amb Antonio David en què apareixen somrients i abraçats. Amb ella torna a deixar de manifest que ell és el seu amor, qui la fa feliç i per qui està disposada a continuar lluitant malgrat les crítiques.

Marta Riesco torna a generar controvèrsia

La madrastra de Rocío Flores ha vist que amb les fotos de David de la seva justificació ha tornat a generar un debat. Tal com ha revelat a les seves històries, n'hi ha que s'han posicionat a favor i ho han fet deixant-li missatges de suport, per exemple: «Ets bella per dins i per fora» o «Quant estimes els teus i quant has lluitat per amor. I és absolutament normal i digne d'admirar que estimis també qui estima ell. Això és amor».

En canvi, ha tingut molts detractors que l'han criticada durament pels seus últims moviments: «Aquesta no sap què és l'amor i no és allò que fa ella» i «Quina pena em fa aquest nen».

Sense oblidar-ne d'altres com aquests: «El dia de la marmota: provoca i després es victimitza amb la seva pagineta. No la creuen ni a casa seva», «És mala persona», «Té bon mestre» i «Si ets tan feliç, no has d'estar repetint-ho constantment ni publicant-ho tot si saps que la cosa està sensible i pots ferir. Sembla que t'agrada la marxa, el drama i el conflicte».

En aquesta mateixa línia trobem: «Utilitzar qualsevol persona és vomitiu, però en aquestes circumstàncies és de ser una autèntica bruixa malalta. Es mereix tot el mal que causa» i «Aquí sembla que és l'única víctima. És una noia sense escrúpols i l'única víctima és Rocío Carrasco perquè esteu traient el seu fill a tot arreu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp