Ana María Aldón

Ana María Aldón rep una advertència del pare biològic del seu fill

Ana María Aldón està intentant que el problema no es descontroli

Ana María Aldón s'ha convertit en la col·laboradora més important de Telecinco perquè sempre té alguna cosa per explicar. El periodista Antonio Rossi ha assegurat que ha tingut una discussió molt forta amb José Ortega Cano, pare del darrer fill. Aldón ha patit molt amb la seva antiga família política perquè van dubtar de la paternitat del jove, que es diu José María Ortega.

Ana María Aldón acaba de rebre un missatge d'Ortega Cano, ha descobert el que pensa gràcies a Antonio Rossi. L'expert en cor insinua que el torero no vol saber res més de la seva exdona, desitja girar full i oblidar-la com més aviat millor. Aquesta notícia s'oposa a la versió que ha donat Beatriz Cortázar, que assegura que Ortega vol tenir bona relació amb Aldón.

Ana María està cansada de continuar aguantant crítiques que no tenen fonament, per això ha fet el pas més esperat. Per fi ha començat la mudança i d'aquí poc s'instal·larà de manera definitiva a la seva nova casa, situada a Guadalajara. Ha pagat 250.000 euros per l'immoble, així que ara no es pot permetre el luxe de deixar de treballar, ha de continuar.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón està farta de dissimular | Europa Press

Ana María ha rebut una advertència d'Ortega, que posa al davant que sempre serà el pare del seu darrer fill. El dretà no vol ser amic de la dissenyadora perquè està molt ofès amb els seus moviments a Telecinco.

S'ha sotmès a una hipnosi per tornar al passat i el vidu de Rocío Jurado considera que ha arribat massa lluny. Li ha advertit que ja ha de deixar de parlar-ne i suposadament creu que ha d'anar-se'n ja de casa seva.

«En acabar el programa, li retreu que expliqui una història que no va viure, no creu que hagi de ser tan injusta amb la família. Li va molestar molt que assenyalés la seva família i ha expressat que està desitjant que la història acabi ja. Vol que deixi de parlar-ne i que se'n vagi a casa seva», informa el periodista Antonio Rossi.

Ana María Aldón ha fet una promesa

Ana María té molts problemes amb Ortega Cano, però ha promès que mai no en parlarà malament per respecte al fill que tenen. El petit José María no es mereix res del que està passant, per això vol que l'enrenou acabi com més aviat millor. El problema és que no pot deixar de parlar quan ella vulgui, depèn del que li diguin al seu programa.

Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa
Ana María Aldón té cada cop més rellevància | GTRES

Aldón ha rebut l'avís i està actuant en conseqüència: ha revelat que abans de Nadal estarà instal·lada a Guadalajara. Passarà el nadal allà amb la seva filla i amb la seva néta, no té cap intenció de «menjar-se el raïm» amb la Gloria Camila. Ella ha deixat clar que no té contacte amb la influencer i que de moment no en vol saber res.

La dissenyadora ha estat força prudent fins ara, però cada vegada hi ha més periodistes que pensen que s'acabarà cansant. Gema López forma part d'aquest grup i ha assegurat que la defensa podria generar molta repercussió. Molts col·laboradors saben que la família d'Ortega Cano no s'ha portat bé amb Aldón.

Ana María Aldón té clar quin és el límit

Ana María parla de qualsevol tema, però no consentirà que ningú ataqui a la seva filla. No vol que Gema comenci a treballar a la televisió, per això es tanca en banda sempre que algú treu el seu nom a la llum. Ha marcat aquesta línia vermella, a la resta dels seus conflictes es pronuncia sense cap pudor.

Aldón s'ha guanyat el suport dels seus companys de Fiesta. Juga un paper fonamental al programa, per això cada vegada té més presència a Telecinco. Recentment ha signat un contracte amb la productora La Fàbrica de la Tele, així que tot fa pensar que estem davant d'una estrella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp