Imatge de Marta Riesco

Marta Riesco rep el missatge sobre el fill de Rocío Carrasco que li trenca el cor

Marta Riesco veu amenaçada la seva felicitat amb Antonio David

Marta Riesco continua obstinada a demostrar que la seva relació amb Antonio David és un conte de fades. Enmig de la polèmica amb l'ex del malagueny, la reportera ha publicat un missatge a les xarxes on li han recordat la crua realitat. Aquesta, però, s'entesta a no reconèixer-ho i podria posar en risc la seva relació.

La seva història d'amor ha fet un gir de 180 graus i, ara, haurà de competir amb els fills de l'exguàrdia civil. Sobretot amb David, que ha estat expulsat de la casa d'Olga Moreno. Això ha posat Antonio David en una situació delicada, amenaçant la vida de luxe de la qual tant ell com Marta presumeixen a les xarxes.

A Marta Riesco li trenquen els plans

Marta Riesco sembla que ha sortit reforçada de l'enfrontament públic que ha tingut amb Olga. Després que la sevillana critiqués que exposés la seva filla Lola, la periodista ha tornat a enviar un missatge als seus detractors.

«I aquí seguim contra el món, més indestructibles que mai, la felicitat, malgrat qui li pesi, és això», començava dient. «Que a nosaltres fa temps que ningú ens tapa aquest cel, i més ara que és tan blau», afegia.

Marta Riesco
Marta Riesco presumeix de felicitat a les xarxes i surt escaldada | GTRES

Marta reivindica així la seva felicitat amb Antonio David mentre s'acosten problemes per a ell. Els seguidors de Riesco han respost al missatge recordant-li que no és tot de color de rosa ara que el fill de l'exguàrdia civil s'ha quedat fora de la casa familiar on ha viscut els seus últims anys.

«Que la teva parella s'endugui el seu fill. No s'ha de quedar amb les ex», li responia una usuària. «Emporteu-vos el nen, que és l'obligació del pare», apuntava una altra. El fet que Olga hagi decidit que Antonio David es faci càrrec del seu fill és una cosa que podria ennuvolar aquesta felicitat de què tant presumeix Marta.

Com que ara l'exguàrdia civil haurà d'estar més pendent dels seus, la reportera podria quedar relegada a un segon pla. S'han acabat els viatges de luxe i aquella vida despreocupada que el malagueny tenia mentre la seva exdona tenia cura dels fills. «Feliç ho ets tu, però i ell??», preguntava una seguidora conscient del que li ve a sobre a Antonio David.

Marta Riesco, completament integrada a Màlaga

Marta Riesco es troba gaudint de les vacances i aprofitant-les per ultimar els detalls del nou pis que ha adquirit a Màlaga. La parella va decidir llogar una luxosa casa davant del mar on David pogués seguir amb la seva vida després de ser expulsat de la d'Olga.

El pis serà el lloc on Antonio David residirà les vegades que hagi d'estar amb els seus fills. Amb ell viatjarà la reportera quan així li ho permeti la seva feina a la televisió, sumant un nou lloc on cultivar el seu amor.

Foto de Marta Riesco
Marta Riesco està encantada amb la seva nova casa a Màlaga | GTRES

Marta està encantada amb la decisió que han pres i no són poques les 'stories' que puja presumint de vistes. És clar que la seva història amb el malagueny va perfectament, encara que n'hi hagi que s'entestin a recordar-li que no és tot felicitat.

Els seus seguidors li adverteixen que vagi amb compte amb el malagueny perquè no li passi el mateix que a Olga. No només pel que fa a les presumptes infidelitats, també pel fet que, al final, potser serà ella qui s'haurà d'encarregar de David.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Adverteixen a Marta Riesco sobre el seu futur amb Antonio David | GTRES

De moment, tenint en compte que l'exguàrdia civil no té feina remunerada, tot apunta que el nou pis va a càrrec de Marta. Dos mil euros al mes que se sumen als 1.500 del pis on la reportera viu amb Antonio David a Madrid.

Recordem que, durant el matrimoni amb Olga, el malagueny vivia gràcies a la botiga que la sevillana tenia a Màlaga. Ara, la història sembla repetir-se, però aquesta vegada gràcies a Riesco, al seu treball a la televisió i a la seva faceta com a 'influencer'. A veure com gestionarà la parella aquest canvi a les seves vides i la responsabilitat que ara tindrà Antonio David de cuidar el seu fill.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp