Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

Sonsoles Ónega envia un missatge que remou tota la seva família

Sonsoles Ónega commou els seus després de destapar el secret

Sonsoles Ónega sol mostrar certs passatges de la seva vida a les xarxes socials de forma assídua. Tanmateix, fonamentalment es decanta més per ensenyar el que duu a terme als platós de televisió i no el que passa a casa seva. Sonsoles Ónega, de vegades és reticent a ensenyar i explicar certs detalls sobre la seva vida íntima, però de vegades en fa una excepció.

La veritat és que sorprèn tots els seus seguidors amb algunes imatges de diversos membres de la seva família que són realment emotives. Unes fotografies que són molt aplaudides pel seu públic virtual i que deixen palès com és de sentida la periodista.

Sonsoles Ónega no deixa de sorprendre els que segueixen les seves aventures diàries al seu compte d'Instagram. Aquells que estan atents al contingut de les seves les xarxes socials, saben que de tant en tant publica alguna fotografia que posa la pell de gallina a més d'un.

Sonsoles Ónega remou els seus en publicar la fotografia més dolorosa

Sonsoles és una dona molt familiar i sap la importància que aquesta estigui unida. Per això, demostra quant estima tots els seus membres, fins i tot, a aquells que ja no hi són i li agrada recordar-los cada cert temps.

La veritat és que la presentadora de Y ahora Sonsoles ha revelat a les seves xarxes socials una dada de què no teníem constància sobre la seva vida privada: l'11 de gener és una data que està marcada en vermell per a la presentadora d'Antena 3. No l'oblida mai perquè aquell dia va perdre la seva àvia ja fa uns anys.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega emociona els seus en recordar la seva familiar difunta. | GTRES

Sonsoles Ónega sap que aquest dia és impossible d'oblidar

El cas és que Sonsoles ha decidit publicar una foto en l'aniversari de la mort de la seva estimada àvia. De fet, ha emocionat la gran majoria de la seva família virtual. «De vegades li truco al mòbil. No n'hi ha 11 de gener sense ella. Àvia estimada», deia el text en què es veu un dels fills de Sonsoles Ónega amb la seva àvia, que va morir fa uns anys.

Aquesta imatge tan esquinçadora de l'expresentadora de Telecinco recordant la seva àvia, que ja no és en aquest món, ha provocat la reacció de la gent que l'estima. Parlem d'una innombrable quantitat de respostes per donar-li suport i tota la força del món en aquests moments tan especials per a la filla de Fernando Ónega.

Sonsoles Ónega s'emociona en llegir-lo: «No hi ha ningú ni res que ompli aquest buit»

«Em passa igual a mi amb la meva mare, mateix dia, any diferent», li ha contestat Rosa Benito. «No hi ha ningú ni res que ompli aquest buit», ha respost Antonio Rossi, que ha treballat durant anys a la mateixa cadena que ella.

A més a més, altres personatges famosos com ara Omar Suárez, Alba Carrillo, Cristina Cifuentes, Mónica Carrillo o Elsa Anka li han deixat un petit detall en forma d'emoticones en forma de cor. Unes respostes que han emocionat més que mai la bona de Sonsoles.

Aquesta publicació de la presentadora d'Atresmedia ha tingut una acceptació més que notable: ja suma més de 8.500 'm'agrada' i centenars de comentaris, que ha rebut de la manera més afectuosa. 

Sens dubte, la televisiva ha tornat a fer gala de la seva manera d'entendre la vida i, en aquest cas, la família, un pilar per a ella des que era nena.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp