Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Sofia Suescun seria amb els cabells cap enrere i les espatlles descobertes, Marta Riesco somrient amb vestit brillant i una conversa amb un emoji enfadat

Marta Riesco posa un sobrenom a Sofía Suescun que podria acabar amb la seva amistat

Marta Riesco fa una broma a Sofía Suescun sobre la possibilitat de ser família, però la declaració no li va agradar gens

Marta Riesco sempre ha estat a l'ull de l'huracà a causa del seu caràcter directe i les seves intervencions polèmiques. Recentment, va començar a treballar com a reportera a Ni que fuéramos i en les seves primeres aparicions ja està fent parlar molt.

Sofía Suescun ha tingut una trajectòria destacada al món de l'entreteniment. Per això, la seva vida personal i les seves relacions sempre han estat un tema d'interès per als seus seguidors i la premsa del cor. Ara, posa un nou rumb a la seva vida amb la seva arribada a Hondures per participar en Supervivientes All Stars.

Recentment, una trobada entre totes dues a l'aeroport ha provocat una nova polèmica. Marta Riesco, intentant treure declaracions de Sofía Suescun, va fer un comentari que no va passar desapercebut, insinuant una relació familiar que no existeix. Aquesta actitud ha provocat especulacions i podria afectar la relació entre les dues figures públiques.

Muntatge amb el rostre de Marta Riesco i Sofia Suescun posant en un photocall
El fred cara a cara entre Marta Riesco i Sofía Suescun a l'aeroport | GTRES, catalunyadiari.com

L'incident entre Marta Riesco i Sofía Suescun a l'aeroport abans de sortir a Hondures

Durant l'arribada de Sofía Suescun a l'aeroport, Marta Riesco es va acostar per intentar obtenir algunes declaracions. Mentre arribava al cotxe, Riesco va comentar en to jocós: "Això, us podria dir la meva 'cunyadi'".

Per contextualitzar, el comentari de Marta Riesco feia al·lusió a una trobada íntima que va tenir amb Cristian Suescun, germà de Sofía. Encara que mai no va passar d'aquí, ja que ella sempre ha mantingut que no volia res seriós amb Cristian.

Ara bé, sembla que aquest terme el tenia guardat per a aquesta ocasió des de fa temps. Cal recordar que en el moment que va sortir a la llum la trobada entre Marta i Cristian van preguntar per això a Sofía.

Aquesta no sabia res de què va passar, encara que tampoc no es va mostrar gaire d'acord amb la possible relació entre tots dos.

Foto de l'Instagram de Marta Riesco de quan era reportera al programa d'Ana Rosa, al carrer amb micròfon cobrint algun succés
Marta Riesco fa broma amb ser cunyada de Sofía Suescun | Instagram, @marta.riesco

Per això, Marta Riesco va utilitzar aquesta frase. Aparentment, buscava trencar el gel, encara que no va ser ben rebuda per Suescun, que es va mostrar seriosa i va evitar respondre directament.

Fer servir aquest tema per provocar Sofía ha estat vist per molts com una estratègia per cridar l'atenció més que per aclarir qualsevol qüestió.

Sofía Suescun no va caure en el joc de Marta Riesco. La periodista li va preguntar una cosa relacionada amb el seu nou estatus de "cunyada". Per la seva banda, Sofía va preferir no respondre i seguir el seu camí, mostrant el seu descontentament amb la situació.

Sofia Suescun somrient amb un auricular a l'orella i una dessuadora blau marí
Sofía Suescun evita respondre davant les provocacions de Marta Riesco | Europa Press

L'actitud de Sofía va deixar clar que no estava disposada a entrar al joc de Marta. Aquest comportament es pot interpretar com un intent de mantenir la seva vida personal fora dels escàndols i rumors del seu germà.

La trobada i les declaracions de Marta Riesco han generat una onada de reaccions a les xarxes socials. Els seguidors de les dues figures han expressat les seves opinions, la majoria criticant l'actitud de Riesco i defensant la postura de Suescun.

Les repercussions d'aquesta trobada encara s'han de veure, però és clar que ha afectat la percepció pública de les dues figures. L'actitud de Marta Riesco ha estat criticada a les xarxes socials, i el suport cap a Sofía Suescun ha estat evident.