Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Marta Riesco serioses

Marta Riesco i les seves sospites sobre Olga Moreno: pot participar a 'GH Vip'

Marta Riesco deixa clar el que opina d'Olga Moreno

Marta Riesco no ha amagat mai la seva opinió sobre Olga Moreno , ex d'Antonio David Flores i la qual considera que sempre ha mirat pels seus propis interessos. De fet, la reportera no dubtava a explotar contra la sevillana després de veure la seva darrera entrevista per a la revista 'Semana'.

Així, l'acusava per haver venut les seves intimitats a canvi de diners, mentre que Riesco assegura que ella mai no seria capaç de fer una cosa així. I no és que perquè no li hagin faltat ofertes.

Marta Riesco contenta sent preguntada per un micròfon d'Europa Press a la premiere de les Tortugues Ninja
Marta Riesco no s'ha tallat a l'hora d'opinar sobre Olga Moreno | Europa Press

De la mateixa manera, Marta assegurava que no el sorprenia pas veure Olga protagonitzar una nova exclusiva. "Doncs la veritat és que no sé quantes en porta ja... Quantes en porta?", preguntava. Cinc? Cinc em sembla. Bé, és al que es dedica. Fa bé, guanyant diners i parlant de la seva vida. Fa fenomenal”, carregava implacable contra ella.

I és que a la reportera no li tremolava el pols a l'hora de deixar gaire clar que Olga Moreno no li cau bé.

"El que sí que em fa gràcia és que jo he dit a totes les entrevistes que no, a tots els realities que no i tot i així segueixen dient que jo sóc la que parlo", al·legava sobre això.

Marta Riesco, implacable amb Olga Moreno

"I que l'altra persona que és una senyora, que està callada. Doncs és que em resulta irònic que la gent digui això quan aquesta dona ja no li falta res per fer", l'acusava.

Just per això, a Marta Riesco, que no sol mossegar-se la llengua, no el sorprendria ni tan sols que Olga donés la gran sopresa i participés a 'GH Vip' .

"Bé, potser va a 'Gran Hermano VIP' aquest any i li treuen el veto a ella també", opinava en to irònic i deixant veure cert ressentiment.

Storie d'Agustín Etienne a Instagram amb la portada de 'Semana' d'Olga Moreno el 23 d'agost de 2023
Olga Moreno reapareixia espectacular a la revista 'Semana' | Instagram, @agustinetienne

I és que ella considera que per a Telecinco no suposaria cap problema treure-li el veto que li han imposat tant a ella, com a la resta del clan dels Flors, entre els quals hi ha Antonio David i els seus dos fills.

Des que abandonés la cadena per la porta del darrere i fos acomiadada enmig de nombroses polèmiques, Marta no espera ni vol tornar a Mediaset. I menys sabent que és un dels llocs on més mal li han fet, tot i que allà va començar a despuntar professionalment amb Ana Rosa Quintana.