Marta Torné amb el seu Yorkshire

Marta Torné publica una imatge en topless del tot peculiar

L'actriu, que es troba de vacances a Formentera, ha utilitzat el seu gos per a tapar-se els pits

Marta Torné i les seves publicacions a Instagram sempre porten cua i més quan l’actriu catalana publica imatges del seu cos mentre el seu petit gos també esdevé protagonista, volent o sense voler. L’última vegada que el vam veure en una de les seves instantànies va ser quan va aparèixer 'infraganti' en el fons d’una de les imatges de Marta rosegant un objecte que molts internautes van suposar que era una joguina de la catalana, concretament un consolador. Finalment però, l’actriu va revelar que el que en realitat havia estat mossegant el seu gosset era realment una joguina seva en forma de porc.

  

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días!!!Aunque estoy sin voz, ayer estuve en uno de los mejores conciertos de mi vida.... I @metallica LARGA VIDA AL HEAVY METAL!!!!!!!

Una publicación compartida de Marta Torné (@marta_torne) el

  

  

Joguina del gos de Marta Torné
Joguina del gos de Marta Torné | Instagram

 

Ara l’actriu torna a donar protagonisme a la seva mascota però aquest cop de manera intencionada, aprofitant les seves vacances a Formentera, en les quals s’ha emportat el seu gosset perquè gaudeixi de valent de l’estiu balear. En una fotografia una mica surrealista, l’actriu es marca un posat d’allò més sexy en topless, estirada sobre un matalàs dins d’una piscina;  qui l’ajuda a tapar-se perquè no se li vegin tant els pits però, és el seu gos. Una imatge que acontenta els seus seguidors i els apassionats dels animals per igual.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019

Una publicación compartida de Marta Torné (@marta_torne) el

 

També et pot interessar...

  • Marta Torné sorprèn Instagram amb una imatge seva completament nua
  • Marta Torné: «No és un vibrador, és un porquet»