Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una foto de Rocío Carrasco amb bitllets de fons i un subtítol que diu "Contar la verdad... para seguir cobrando"

A matadegolla: la guerra que ha desfermat Rocío Carrasco en pocs mesos

La filla de Rocío Jurado s'ha convertit en la principal protagonista de totes les polèmiques des que es va emetre la seva docusèrie

El 21 de març de 2021 ja ens ha quedat marcat a les retines com el dia que es va estrenar la docusèrie de Rocío Carrasco. Aquell dia, la filla de 'la més gran' va denunciar públicament el maltractament i l'infern que havia viscut amb el seu exmarit i pare dels seus fills, Antonio David Flores.

 

Un relat que va causar molt d'impacte i que també va assenyalar la seva filla, Rocío Flores, a qui acusava d'haver-la pegat i maltractat seguint la manipulació i les ordres del seu pare.

Muntatge amb mare i filla
Rocío Carrasco ha acusat la seva filla d'haver-la maltractat | La Noticia Digital

La mateixa Rociíto assegurava que la seva filla s'havia criat a imatge semblança d'Antonio David o 'ésser', com ella li diu. Des d'aleshores, han canviat moltes coses, i la seva filla s'ha convertit en una de les principals protagonistes i estrelles de Telecinco.

I, malgrat que la jove en certa manera es nega a parlar de la seva família, defensa amb ungles i dents el seu pare. Així doncs, també es va mostrar devastada després de saber que ell i Olga Moreno havien decidit separar-se.

Olga sempre ha sigut una mare per a Rocío. Per tant, és lògic que a la noia li costi acceptar i assimilar el trist final d'aquesta relació, que per a ella era idíl·lica i perfecta.

Rocío Flores al Programa d'Ana Rosa

D'altra banda, el seu germà, David, intenta fer la seva vida lluny de tot aquest drama.

Gloria Camila, disposada a defensar la memòria de la seva mare

Després tindríem l'altra part de la família, formada per José Ortega Cano i els seus dos fills, Gloria Camila i José Fernando.

Tot i que el torero ha estat un dels membres del clan Ortega Mohedano que s'ha mostrat més conciliador, Gloria Camila no pensa deixar que la memòria de la seva mare, Rocío Jurado, es vegi afectada per l'actitud i el comportament de la seva germana.

D'aquesta manera, ha pres mesures legals contra Carrasco per a impedir que els suposats escrits que pretén mostrar a la segona part de la seva docusèrie, 'En el nombre de Rocío', surtin a la llum.

Tot i que no hi ha una data exacta d'estrena, sí que se sap que el rodatge ja ha començat. Concretament a Chipiona, on Rociíto compta amb el suport de l'alcalde de la localitat.

D'altra banda, no hem d'oblidar l'altre protagonista d'aquesta història, Antonio David Flores. Ell se segueix negant a parlar tant amb la premsa com amb la televisió i ha preferit centrar-se en la seva nova faceta com a youtuber.

Muntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío Carrasco estan enfrontades judicialment | La Noticia Digital

 

Antonio David està enfocat en el seu canal de YouTube

El líder de la 'Marea Azul', grup de suport a la família Flores, s'ha dedicat a atacar tothom que en algun moment ha intentat fer mal a la família.

Figures tan claus com Jorge Javier Vázquez o la mateixa Rocío Carrasco, contra qui segueix carregant cada vegada que té oportunitat.

De moment, tothom segueix pendent de l'estrena de la segona part de la docusèrie. I és que Rociíto ha promès que destaparà informació que deixarà molt malament tots i cadascun dels membres del clan Ortega Mohedano.

Això no ho va fer a la primera part, on se centrava més en el seu ex i els seus fills. Hi ha molta expectació pels draps bruts que Rociíto vol treure a la llum.

I és que si la Jurado aixequés el cap, no donaria crèdit al que està passant dins de la família que amb tant d'afecte va formar.

Carrasco ha deixat molt clar que no pensa cedir ni un mil·límetre en la batalla, però també és cert que la seva família està més que disposada a plantar-li cara.

I és que tant la seva filla, Rocío, com la seva germana, Gloria Camila, estan molt ben posicionades a Telecinco. Per tant, esperen amb ànsia el moment en què per fi podran respondre i plantar cara de manera directa.