Alfons Arús

El matinal d'Alfons Arús a La Sexta canvia de nom per una reclamació de 8TV

El format començarà la nova temporada sota el nom 'Aruser@s'

 

El programa matinal d'Alfons Arús a La Sexta, un dels pilars de la cadena televisiva,  s'ha vit obligat a canviar el nom de cara a la segona temporada.  Així doncs, a partir d'aquest setembre  'Arusitys' adoptarà el nom d''Aruser@s', una picada d'ullet per als espectadors, ja que es tracta d'una referència que utilitza el presentador del programa per dirigir-se als seguidors habituals del matinal.

8TV reclama una elevada suma de diners

Aquest canvi de nom es deu a una reclamació de 8TV, mitjà digital on es va emetre durant 16 temporades el matinal presentat per Arús amb el nom d''Arucitys', segons avança 'Bluper'. 8TV hauria reclamat a Atresmedia i Aruba Producciones una elevada suma de diners perquè l'espai pogués continuar utilitzant 'Arusitys', derivat del nom original 'Arucitys'. Una suma de diners que la cadena hauria considerat excessiva,  motiu pel qual el format arriba al setembre amb un canvi de nom.

L'espai d'Arús va debutar la temporada passada a la cadena verda i gràcies al seu format i als seus fidels seguidors va aconseguir tancar al juny la temporada  amb un 9,1% de 'share', dos punts per sobre de la mitjana de la cadena. A més, va aconseguir millorar en +4,5 punts la seva franja d'emissió respecte a l'any anterior.

També et pot interessar...