Polèmica per un mal Photoshop en una foto de Cristina Tàrrega

Els usuaris d'Instagram s'han adonat immediatament que a la presentadora li faltava un tros de cos

Cristina Tàrrega
Cristina Tàrrega s'ha mostrat sempre presumida i molt curosa amb el físic | Instagram

Els retocs estètics i cirurgies de Cristina Tàrrega sempre han estat objecte de polèmica. Però aquesta vegada les crítiques s'han generat per retoc a l'ordinador. La periodista valenciana, que s'ha mostrat sempre presumida i molt curosa amb el seu físic, ha publicat una imatge mal retocada amb Photoshop que ha encès la xarxa.

La col·laboradora d''El Diario de Ana Rosa' ha estat durament criticada per la seva postura a la foto, considerada antinatural per a molts usuaris d'Instagram, però sobretot, pel greu error en el retoc. De fet, a la foto falta un tros de cos de la periodista per sobre de maluc. Precisament, just on s'hauria esborrat aquesta part entre la cintura i el pit de Tàrrega, el sofà del darrere apareix també distorsionat i els coixins, desapareguts. 

Cristina Tàrrega
La imatge transmet clarament la impressió que a Cristina Tàrrega li falta un tros de cos | Instagram

Allau de crítiques a la xarxa

El retoc se li ha anat de les mans a Cristina Tàrrega i els seus seguidors han reaccionat immediatament a l'errada amb comentaris a l'altura de: «Però et falta un tros de cos a la foto. Què ha passat?»; «Sobra molta tela negra, no?»; «S'ha passat vostè amb el Photoshop des de la mà del maluc fins al pit»; «Se't trenca la cintura»; o «Veig que no sóc l'única que s'ha adonat del gran error a la foto». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari