Hiba Abouk llueix esplèndida un biquini de 260 euros

L’actriu espanyola, que està gaudint d'unes vacances a Mallorca, ha encès les xarxes socials amb un posat molt sensual que ha compartit al seu perfil d'Instagram
Hiba Abouk ha encès les xarxes socials amb una fotografia molt sensual en biquini | CEDIDA

 

L’actriu Hiba Abouk, coneguda pel seu paper de Fátima a la sèrie de ‘El Príncipe’, ha encès les xarxes socials amb una publicació d’una fotografia molt sensual des d’una platja de Palma de Mallorca, on es troba actualment gaudint de les seves vacances. En aquesta imatge, Abouk llueix un cos espectacular i ens sorprèn a tots amb el seu biquini de 260 euros.

 

La madrilenya ésta molt atenta a les xarxes socials i comparteix amb freqüència cadascuna de les seves activitats amb els seus fans. De fet, hem pogut ser testimonis de les seves vacances amb el seu xicot, el futbolista Borussia Dortmund Achraf Hakimi, i els hem pogut veure descansant en una platja paradisíaca.

 

El biquini de 260 euros d’Hiba Abouk

Després de passar uns dies amb la seva parella, l’actriu ha continuat les seves vacances a l’illa de Mallorca, ja que Borussia ha hagut de tornar a la feina per iniciar la pretemporada amb el seu equip alemany. Ha estat en aquesta destinació on Hiba Abouk ha publicat unes fotografies molt sensuals lluint diferents models de biquini.

 

 

 

La darrera imatge que ha compartit l’actriu amb els seus seguidors estirada en la coberta d’un vaixell ha estat la que més mirades ha rebut. Els seus 800.000 fans d’Instagram no han trigat a tirar-li floretes, com ara «Tota una deessa bellíssima», «Bombó!”» o «Estàs divina!». El més impactant d’aquesta fotografia és el biquini de Burberry que duu Hiba Abouk, el qual pot adquirir-se per un preu de 260 euros.

 

 

 

També pots llegir...