ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Jordi Basté, sobre la seva exdona: «Ens n'anem de vacances junts i ens va molt bé»

Segons el presentador, un matrimoni pot fracassar, «però has de fer el que puguis perquè la família es mantingui unida»

Jordi Basté confessa que té una relació magnífica amb la seva dona | ARA

El presentador de 'El Món a RAC1', Jordi Basté, ha confessat en una entrevista pel diari 'ABC' que té una molt bona relació amb la seva exdona, la mare de les seves filles, amb qui fins i tot se'n va de viatge. «Som una raresa, però som un exemple», afirma el periodista.

«Que fracassi el teu matrimoni, però no la teva família», afirma Basté, que afegeix: «El teu matrimoni pot fracassar, però has de fer el que puguis perquè la família es mantingui unida». El locutor de ràdio, qui reconeix que la relació que manté amb la seva exdona és excepcional, explica que «tots quatre ens n'anem de vacances junts i ens va molt bé».

No obstant això, Jordi Basté ha reconegut en diverses ocasions que la seva feina i la fama a vegades han esdevingut un obstacle a l'hora de fer de marit i de pare. En una entrevista per 'Al Cotxe!', a TV3, el locutor va confessar que, mirant enrere, es penedia de no haver passat més estona amb les seves filles de les que ara voldria. 

Segons el presentador, la seva feina, tot i haver-li brindat molt d'èxit professional, també li ha portat molts sacrificis personals. A poc a poc, però, va haver d'acostumar-se a compaginar la feina amb la família. «Les setmanes següents a la separació ens va costar una mica, però de seguida vam aprendre a deixar-nos de mirar de reüll, per a mirar-nos a la cara de les nostres filles», assegura.

«La meva veritat és vulnerable»

Preguntat sobre política, Basté ho té clar: «Jo sóc periodista i no puc generar indiferència», explica. «Jo explico la meva visió, que lògicament canvia amb el temps i amb el que passa. La meva veritat és vulnerable», afirma. Pel que fa a Catalunya, Basté explica que sempre ha estat partidari de pactar un referèndum. «No estaríem com estem, ni Catalunya ni el conjunt d'Espanya», confessa.

Sobre la investidura de Sánchez, reconeix que cada vegada veu més a prop unes eleccions. D'altra banda, el periodista lamenta no haver pogut entrevistar mai a Casado en el seu programa. Que tu m'entrevistis a l''ABC' està molt bé. Jo voldria entrevistar a Pablo Casado a RAC1, com vaig fer amb Rajoy, però ell no vol. Respecto la seva decisió, però que no s'estranyi dels seus resultats a Catalunya», explica.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari