Miguel Bosé

Màxima preocupació per Miguel Bosé després del seu últim vídeo en públic

Segons 'Socialité', l'artista mostra un comportament una mica estrany en un acte negacionista

Un cop més, el conegut cantant Miguel Bosé, torna a convertir-se en el centre de totes les mirades. L'artista va reaparèixer el passat dissabte durant un acte negacionista a Balaguer (Catalunya). Ho va fer acompanyat de l'horticultor Josep Pàmies.

Es pot apreciar perfectament en els vídeos. I és que ja ho va avisar el programa 'Socialité' diumenge passat. Segons aquest, el cantant va projectar un comportament una mica estrany. Ràpidament, les xarxes socials es van fer ressò de la situació i es va convertir en tendència a les xarxes socials.

Segons el programa esmentat i presentat per María Patiño, l'artista va realitzar en tot moment actes poc comuns i gestos incomprensibles. Amb aquests, la veritat és que alguns dels assistents presents van arribar a interessar-s'hi.

Des del punt de vista de 'Socialité', en un moment Miguel comença a parlar només i a assenyalar el cel. Sí bé és cert que, en altres ocasions, apareix esplèndid. Se'l veu gaudint i rient, encara que quan arriba el torn de preguntes la seva actitud canvia.

La mateixa font admet que en aquests moments el seu nerviosisme augmenta i mou les seves extremitats sense saber ben bé què fer.

D'altra banda, quan sosté el micròfon, l'artista es mostra amb dificultats per continuar parlant. Així ho ha explicat la informació del programa de Telecinco.

A partir de les imatges que han capturat el moment, el cantant fins i tot arriba a perdre l'equilibri quan s'aixeca per beure aigua. Malgrat això, l'ensurt no va a més i recupera l'equilibri.

En definitiva, un cop més la polèmica està servida i l'estranya actitud, segons el programa, va sorprendre una gran part dels assistents que van acudir a l'acte.

Altres famosos negacionistes

Cal recordar el pas de la cantant Alaska pel programa 'El Hormiguero' fa unes setmanes. En el format, l'artista va explicar el seu pensament cap al negacionisme de Miguel Bosé o Victoria Abril, que van generar en el seu moment tanta polèmica.

«Tinc amics que van al màxim amb Miguel, no feu broma... No és per amiga, a mi em sembla que arribats a aquestes alçades de la vida, entenc que des del punt de vista formal, hi ha uns discursos oficials, però si jo hagués estat en el discurs oficial no hauria estat el que sóc. No hem entès encara en el segle XXI que cadascú pot fer i dir el que vulgui», va explicar a La Resistència.

A més, va estar al costat del seu marit Mario Vaquerizo quan aquest últim va explicar que creu en la llibertat d'expressió i que està «en contra de la Santa Inquisició». «Cada persona pot dir el que consideri i hi ha persones que són molt valentes com Victoria Abril o Miguel Bosé que no s'autocensuren», va afegir.

Pablo Motos li va recordar les seves paraules i la cantant va comentar: «No defenso què han dit les persones, però defenso que diguin el que considerin. Després cadascú pensarem el que pensem d'aquestes persones, però això no és un judici popular».

«Si no estàs d'acord i et sembla una barbaritat, em sembla molt bé, però llavors ningú hagués dit res, perquè el que avui no és una barbaritat, ho va ser en el seu moment. Fins i tot el que és una barbaritat i ho serà sempre, no importa», va argumentar.